:D no i będzie płacz i zgrzytanie zębami a w tym wypadku kupujący nic nie może zrobić :) na zdjęciu dokładnie widać że to d60 sprzedającym jest os prywatna wiec teoretycznie nie ma 10dni na oddanie sprzętu
Wersja do druku
o, masakra dwóch się jeszcze na koniec wystrzelało do 2700zł : )
taaaaa
a może3 to już unikat i cena jest już wynikiem przejścia Canona D60 na półki kolekcjonerów :D
Tiaaa, no to się zwycięzca zdziwi. BTW, czy w takich sytuacjach obowiązuje przepis o możliwości wycofania się z zakupu na odległość w ciągu 10 dni?
O ile wiem, to nie. Ponadto zgodnie z literą prawa (Ustawa o ochronie niektórych praw konsumentów z dn. 2 marca 2000r.) - kupujący ma prawo do zwrotu zakupionego towaru w ciągu 10 dni od daty jego otrzymania.
Prawo to przysługuje kupującym przedmiot w opcji Kup Teraz, natomiast przepisów powyższej ustawy nie stosuje się do przedmiotów zakupionych w licytacji (Art.16.1 pkt 10).
WOW!!! numer lepszy, niż "sprzedaż" 5dmkII z 24-105L o których było głosno kilka stron wcześniej:shock: bo właściwie wszystko jest OK (w opisie jest d60)
Masakra... ktos bedzie miec niezly prezent pod choinka ;-)
Sent from my Milestone using Tapatalk
chyba właśnie niewiedza kosztuje
Co ciekawe na pewno kilka osób zgłaszało tą aukcję do allegro
(akustyk i ja - to wiem: http://www.canon-board.info/showthre...72#post1026372 - ostatnie kilka postów) a allegro nie zareagowało.
Bo jak się nie zna na sprzęcie C. to nie widać, że coś jest nie tak :/
Masakra
Wiedza kosztuje - wiedza.
...ale za jedyne 2 700 się można dowiedzieć...i zapamiętać na długo.Cytat:
Bo jak się nie zna na sprzęcie C. to nie widać, że coś jest nie tak :/