Odp: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie
Cytat:
Zamieszczone przez
KNC
Co do pytania o cenę to kupiłem go dokładnie w cenie 8686PLN. Polski, znany sklep internetowy jak i stacjonarny. Dobrze zagadałem i zeszli z ceny 9399PLN.
Co do pytania 1. nigdy nie wylądował mi kciuk na tym przycisku bez takiego zamiaru. Ten przycisk jest na tyle daleko że nie wybrażam sobie jak można go niechcący wcisnąć.
co do pytania 2. pytasz czy często? u mnie znowu nigdy. Choć przycisk ten jest blisko kciuka ale jest płytki i płaski, również nie wyobrażam sobie wcisnąć go przez przypadek :P
Dzięki za odpowiedź.
Dla poprawy nastrojów wtrącę, że w tej chwili cena 6d mark II w Hong Kongu to 6000-6500 złotych polskich :lol: w zależności od sklepu, pochodzenia korpusu i warunków gwarancyjnych.
Cytat:
Zamieszczone przez
jotes25
Dla poprawy nastrojów wtrącę, że w tej chwili cena 6d mark II w Hong Kongu to 6000-6500 złotych polskich :lol: w zależności od sklepu, pochodzenia korpusu i warunków gwarancyjnych.
Proszę zamów dla mnie jeden, zapłacę 500 zł więcej :]
Cytat:
Zamieszczone przez
jotes25
Dla poprawy nastrojów wtrącę, że w tej chwili cena 6d mark II w Hong Kongu to 6000-6500 złotych polskich [emoji38] w zależności od sklepu, pochodzenia korpusu i warunków gwarancyjnych.
Teraz tylko czekać na dobre promo do HK I można wracać z nowym korpusem + świetnym zdjęciami :) No ale w Azji takie kontrasty a ten DR taki słaby ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
jotes25
Tak, masz rację.
ćé ăCanon EOS 6D Mark II 桨ćŠčşŤăçćĺ°çľć - éŚć¸Żć*źĺšçś˛ Price.com.hk
---
Co u nas nowego w Polsce? Wraz z rozpoczęciem tego tygodnia 6D Mark II trafił do bezterminowej (trwającej do odwołania) promocji "Zwrot gotówki przy zakupie aparatu i obiektywu".
https://www.canon.pl/lens-promo/
Cytat:
Zamieszczone przez
piszczal
Proszę zamów dla mnie jeden, zapłacę 500 zł więcej :]
Nie wiem czy to dobre rozwiązanie. Sam wolę kupować w polskich sklepach, zwłaszcza korpusy. Choć rzeczywiście różnica w cenie w tym wypadku spora, starczy na bilet do HK i selfie ze statuą Bruce Lee :)
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
mkamelg
Co u nas nowego w Polsce? Wraz z rozpoczęciem tego tygodnia 6D Mark II trafił do bezterminowej (trwającej do odwołania) promocji "Zwrot gotówki przy zakupie aparatu i obiektywu".
https://www.canon.pl/lens-promo/
Słaba ta promocja. Pewnie z czasem dojdzie jeszcze cash-back. A niska cena w HK bierze się w tej chwili m.in. z... silnej złotówki. Skąd się zatem bierze polska cena? :lol: Nawet jeśli doliczyć cło, VAT to i tak nie jest u nas tanio.
moim zdaniem przy takiej różnicy to nawet nie ma co się zastanawiać
przynajmniej ja bym się chwili nie wahał
Posiadacze szkieł tamrona (i Ci, co je wychawalaja pod niebiosa) niech 2 razy sie zastanowią
Nota serwisowa Tamrona dla użytkowników Canona EOS 6D Mark II - Optyczne.pl
Cytat:
Zamieszczone przez
jotes25
Słaba ta promocja. Pewnie z czasem dojdzie jeszcze cash-back.
Zwrot gotówki i jeszcze cashback? :shock: Nic tylko kupować.
Cytat:
Zamieszczone przez
pan.kolega
Zwrot gotówki i jeszcze cashback? :shock: Nic tylko kupować.
Szczerze powiedziawszy, to NIE. Nie korzystam z cashback'ów Canona i uważam taką formę promocji za mało poważną i zbyt kłopotliwą, żeby sobie zawracać nią głowę. Ale sprawa była wielokrotnie dyskutowana na forum i nie zamierzam kolejny raz do tego wracać. Nie korzystam z cashbacków i już. Komu to pasuje, to OK.