opcje / zmień - ramka na górze strony... myślisz że mam inne Allegro ? :D
na życzenie służę screenami ale to jak się wyśpię bo trudy afterów FW dają mi się troszkę we znaki
Wersja do druku
opcje / zmień - ramka na górze strony... myślisz że mam inne Allegro ? :D
na życzenie służę screenami ale to jak się wyśpię bo trudy afterów FW dają mi się troszkę we znaki
Ja lubię mieć dowód w postaci paragonu czy innych śmieci które potwierdzą kiedy był sprzęt kupiony czy nie robi mnie chu...a sprzedawca że sprzęt ma rok a rzeczywistości trzy no a także czy sprzęt nie był z jakiegoś powodu na gwarancji nie lubię jak ktoś sprzedaje i takich rzeczy nie ma bo ja trzymam je i mi nie przeszkadzają.
Dość dziwne, NOWY aparat i obiektyw, nietrafiony prezent. Już pal licho pudełka, ale gdzie ładowarka i kabel http://allegro.pl/panasonic-lumix-dm...902338242.html ?
No i ten opis prosto z netu.
Tak czy inaczej konto tego delikwenta zostało zawieszone
oczywiście, przecież chodzi o to, aby nie zmieniać nic w aukcji, gdy trwa już licytacja albo były zakupy przez kup teraz.
mało eleganckim wytrychem może być umieszczenie treści aukcji w postaci obrazków na zewnętrznych serwerach, ale tak nie da się zmienić tytułu aukcji.
być może macie rację - edytowałem owszem ale tytuły aukcji w których nie złożono ofert
jutro postaram się sprawdzić czy to możliwe w przypadku aukcji ze złożoną ofertą
sorry że tak późno ale trudy FW ;)