Bullshit! Tamto jest piękne :D
Wersja do druku
de gustibus
dla mnie to zdjęcie jest jak najbardziej spójne:)
Vitez, napisałam kilka postów wyżej że nie mam nic przeciwko krytyce. Ale czy z każdą muszę się koniecznie zgadzać? (szczególnie kiedy uważam że jest mało konstruktywna?)
Nie uważam swoich zdjęć za idealne, wręcz przeciwnie.
Moim zdaniem kwestia tych ust to wyłącznie kwestia gustu, a nie błędu. (I nie mówię tutaj że ktoś gustu nie ma, po prostu ma inny od mojego) Błędem jest w tym zdjęciu np zła GO, jak zauważył Micles.
Mi np nie podobają się ociekające erotyzmem zdjecia i nie podobają mi się bo taki mam gust - a takie zdjęcia mogą być jednocześnie zrobione poprawnie i bez błędu. Rozumiesz o co mi chodzi?
Jest pewna różnica pomiędzy nie zgadzaniem się z krytyką a obroną jak Reduty Ordona...
Próbowałam wytłumaczyć mój punkt widzenia. Myślałam, że w sumie po to jest forum - żeby dyskutować. No cóż, następnym razem nie będę się bronić skoro to źle widziane :) Bo nie zgadzać się mogę?
163. patrze patrze na to zdjęcie i nie wiem czy wszystko jest w porządku z kolorami... spójrzcie proszę świeższym okiem i doradźcie coś bo już sama nie wiem...
Korory są OK ale reszta już jest kawałek od OK Popatrz co się dzieje na szyi i na czole.
ja nic złego nie widzę..