-
hej,
Zawodowo pracuję jako kierownik markowego sklepu z ubraniami. A w wolnych chwilach jeśli tylko jest jakaś kasa jeżdże w Tatry. To chyba właśnie przez Tatry rozpoczeła się moja przygoga z fotografią:mrgreen: Jesli nie mam kasy na dłuższe wyjazdy chodzę na ryby( w mojej okolicy jest kilka fajnych miejsc).
Generalnie lubię każdą aktywność jaka pozwala mi na kontakt z przyrodą.
-
mgr farmacji (od 2 dni) zawodowo sprzedawca lekow ;) z fotografia od 13 lat, od zenita ttl po 350d
fanatyk akwarystyki - glownie holendry, foto ciut kompy
-
wykształ. średnie: elektronik
wyższe nie ukończone: robienie maszynek do zabijania ludzi
z zamiłowania fotograf, grafik
zawodowo pracujący w firmie budowlanej
widać i tak można ;)
-
Mój poprzedni post w części dotyczącej rozbijania najmniejszej komórki społecznej to też niewinny żarcik :mrgreen: . Hie hie hie. Pozdrowienia 4 everyone ! Dla AGO w szczególności :mrgreen: .
-
Kończę doktorat u zachodnich sąsiadów z bioinformatyki. Od paru lat robię kiepskie zdjęcia. Od parunastu śpiewam w zespole wokalnym (estrada, jazz, ostatnio gospel). Z nauki jest satysfakcja, ze śpiewania radocha, a zdjęcia robię dla przyjemności ;).
-
dobra to i ja się dorzuce... Studuje finanse międzynarodowe ( 4 rok), pracuje w Raiffeisen Bank w departamencie skarbu. Fotografia od 5 lat stanowi moje główne hobby...
-
Witajcie :)
Jestem po WSP w Kielcach kierunek pedagogika wczesnoszkolna, czyli jestem... belfrem :)
Ucze male dzieci czytania i pisania. Na drugim etacie pisuje i pstrykam zdjecia w lokalnym tygodniku a czasami w prasie ogolnopolskiej, jak jakis goracy temat.
Hobby: podroze do cieplych krajow, makro, spanie- kiedy zlapie chwile i kawalek poduszki ;)
Wychowuje (sama, tak wyszlo w zyciu) 16 letniego syna.
-
no ja jak narazie jestem na etapie edukowania się.
fotografią już się trochę interesuję .. ale pewnie jak większości z was brakuje mi $ czy to na jakiś obiektyw, lampę, body .. ale i tak, foce, foce i jeszcze raz FOCE :)
-
Pracuje w elektrociepłowni pierwsze kilkanascie lat na zmiany jako dyz,inż.ruchu,ostatnie 25 lat na 1 zmiane Kier.wydz.produkcji.Teraz jak dobrze pójdzie za rok emerytura i to jest myslę wreszcie ten czas na......
z innych rzeczy stałych :ksiazki, zeglarstwo,muzyka,podroże psy, koty i wieczny zachwyt nad światem.
-
Dorzucę coś od siebie.
Niedawno zakończyłem karierę bezrobotnego obiboka i zabrałem się za żerowanie na ludzkim nieszczęściu. Pracuję jako diagnosta molekularny w klinice hematologii.