wszystko bazowo jest w usd.. mozesz trzymac to na paypalu i nie wydawac az dolar wroci na dawny prog. Choc nie sadze :) bo nie maja zamiaru z iraku sie wycofac, przez co ich finanse kuleja :)
Wersja do druku
wszystko bazowo jest w usd.. mozesz trzymac to na paypalu i nie wydawac az dolar wroci na dawny prog. Choc nie sadze :) bo nie maja zamiaru z iraku sie wycofac, przez co ich finanse kuleja :)
taki xądz-fotograf to dopiero musi miec fajne przezycia:) szczegolnie jesli w street foto gustuje:D
Ciekawe czy jest u Nas na forum:]
a jak to sie ma do tematu ? :)
mowimy o stronach ktore daja jakies zarobki :)
No nie wiem czy takie kolejne życie koledzy i koleżanki - kumpel 5 razy złe posłał i na koniec mu napisali że może się do nich zgłosić za kilka miesięcy :-) Mam nawet jego mail dla chętnych :-D
Ehh, ja to chyba takich problemów nie miałem, niektórzy z Was na prawdę idą na łatwiznę. Jest google, jest wiki, jest www.ling.pl , jest nawet www.translate.pl (działa choć tylko czasami w godzinach nocnych :mrgreen:)
No Panie, wyraźnie jest napisane na stronie uploadu że zdjęcia zaakceptowanie nie są transferowane do portfolio. Może się tak zdarzyć, iż zostaną one odrzucone.
Serio kurde, Panowie i Panie - weźcie się w garść, lekcje angielskiego na prawdę są bardzo tanie :mrgreen:
Pozdrawiam
Nicniewiedzący
IstockPhoto to akurat jest w wersji PL
niedlugo 123rf bedzie po polsku... ale to niespodizanka :)
bo % ich fotografow pochodzacych z PL jest imponujacy:) dlatego nas szanuja :)