Cytat:
Dwa monitory? To dla mięczaków Mam w tej chwili w komputerze dwa GForce na PCIex (nie-SLI i zupełnie różne, 6600 i 7900), podłączone: CRT, LCD, TV, docelowo kiedyś dojdzie jeszcze projektor. Konfiguracje refresh rate/rozdzielczości zupełnie dowolne, włączając bezsensowne (np. 85Hz na TV), mirrorowanie itp., w dowolnych kombinacjach (to oczywiście w obrębie jednej karty). Wszystko wymaga trochę dłubania (Linux, Xorg.conf), ale możliwości są takie, że głowa boli.
My mówimy o windowsie. Na linuxie wiadomo że wszystko się da.
Cytat:
Ale jak nie chcesz to nie kupuj. Przecież nikt nie zmusza do posiadania Mac'ów. I mimo że nie jestem entuzjastą tych kompów to wq.... mnie adnotacja na niektórych stronach, że jeśli chcesz korzystać z oprogramowania, przeglądać lub cokolwiek to zainstaluj sobie IE i najnowszą wersję WindowsMediaplayer . I później nie ma się co dziwić, że Bill ma monopol. Sami sobie jesteśmy temu winni.
Ja kakurat nie korzystam ani z IE ani tym bardziej z windowsa. Maki lubię i to bardzo, chciałbym takiego, niestety cna jest dla mnie mocno zaporowa.