Niestety, odpowiedzi nie dostałem.
Wersja do druku
Niestety, odpowiedzi nie dostałem.
Zgodnie z przysłowiem "ziarnko do ziarnka..." dorzuciłem i swoje ziarenko
Przelew zrobiony.
Jakos idzie i tu, i na Nikonie. niezwykle mnie to cieszy.
Spróbuję może dodatkowo zmotywowac część uzytkowników, a tym samym podbic temat, żeby nie spadł w odmety niepamieci.
Czlowieku! Masz obiektyw Zenitar 16 mm f/2.8 "Rybij głaz", spedziłes wiele godzin na poszukiwaniu profilu korygujacego do PS i ACR? Twoje meki zostaną nagrodzone.
Oto moje warunki.
Ten, kto prześle mi dowód wpłaty na dowolna kwotę powyżej 20 PLN, na omawianą tu akcję i wyrazi chęć otrzymania profesjonalnie wykonanego profilu korygującego do tego obiektywu - koryguje winietę, aberację chromatyczną i ewentualnie, jak ktoś ma potrzebę, dystorsję - wyślę mu go. Profil robiony na Canon 5DII, ale tak samo bedzie działał na zdjeciach z każdego innego fulfrejma, czy cropa, bez wzgledu na markę.
Zainteresowani proszę pisac na 'dinderi małpa yahoo kropka com kropka au' - nie zapomnijcie dołaczyć dowodu wpłaty.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zrobienie tego profilu kosztowało całkiem poważną kwotę więc moja propozycja ma konkretny wymiar materialny.
Dalej nie ma strony na forum, do której można odsyłać ludzi z zewnątrz, przyjaciół, znajomych, fotografów. Strona ta nie może zawierać naszych dyskusji, tylko samą czystą informację o tej akcji. Plizzzz...
Hej, długo mnie tu nie było...zbierałam na swoje marzenie. Wreszcie sie udało i chciałabym ponownie dołączyc do akcji. Czy mogłabym poprosić kogokolwiek o napisanie mi na PM jak teraz stoi sprawa? Dla kogo zbieramy, po ile, gdzie wpłacać itp. Z chęcią prześledziłabym cały wątek ale niestety nie mam na to czasu, prac agoni, szef na monitor patrzy i historię ze statystykami sprawdza :p
Skoro to taki problem to może "reklama" na stronie CB? Wykupienie 25 zł/dzień? Zapłacić?