Film małobrazkowy, również nie legitymuje się rozmiarem 36,00 x 24,00 mm ...
Wersja do druku
Film małobrazkowy, również nie legitymuje się rozmiarem 36,00 x 24,00 mm ...
ty kolekcjoner moze miales w rekach juz nastepce , przyznaj sie :D ...i wtedy sie obudziles ;)Cytat:
Z tego wynika, że cały czas piszesz o aparacie, którego nie miałeś nawet w ręku, bo ten 5D który ja miałem miał taką właśnie matrycę.
no ale kto gdzie kiedy?? :) Kolega wyraznie stwierdzil ze ludzie kupowali 5d mimo ze byly bardziej ergonomiczne puszki ale jacy ludzie i jakie kryteria brali pod uwage? :DCytat:
Co do sprzedaży 5D i 200D kolega mówił tylko o tym, że ktoś kupował 5D, a nie ile sztuk.
bez przesady ja tylko bronie faktów...canon i wyznawcy 5d(w szczegolnosci) lubią naduzywac okreslenia FF które ma sie nijak do fizycznego rozmiaru tej matrycy ;)Cytat:
canik - nie daj sie! walczysz!
Canik, ty zbóju:O:):):):)
To może odpowiesz, po co się kupuje 5D, po co istnieje większa matryca i... gdzie chodzisz do okulisty?:):):)
a dlaczego ludzie kupuja cropa chociaz jest FF? :) :) :)Cytat:
To może odpowiesz, po co się kupuje 5D, po co istnieje większa matryca
Czytają ten wątek?:):):)
Cytat:
a dlaczego ludzie kupuja cropa chociaz jest FF?
i wszystko jasne ;)Cytat:
Czytają ten wątek?
Skoro nie widac różnicy to po co przeplacać :)
prawie masz racje ...prawie bo "prawie" czasem robi róznice - sek w tym ze na dzien dzisiejszy im sie to nie opłaca i mają 100% racji :) Lepiej różnice w cenie przeznaczyc na szkiełka bo to od nich najwiecej zalezy :DCytat:
Dokładnie dlatego, dlaczego Ty nie kupiłeś - nie stać ich
No właśnie, dla Ciebie nie ma różnicy, ale , chłopaku, proszę nie uogólniaj swoich poglądów na całą ludzkość; zostaw wyjątek dla mnie :lol: niektórzy po prostu mają lepszy wzrok od Ciebie; w zasadzie to powinna być kwintesencja tego wątku...
Pozdrawiam Cię, Caniku:razz:
W pełni cię popieram, chociaż dałeś się ponieść emocjom i rozumiem decyzję admina z wlepieniem żółtej kartki.
Błagam, zamknijcie już ten wątek! Canik nabija sobie tylko posty, a wypisuje mnóstwo bzdur o braku różnicy w jakości obrazu z 5D i 40D, pseudo FFa w 5D, obraża posiadaczy tej puchy, pisząc, że sami nie wiedzą, czemu ją kupili oraz wprowadza w błąd nowych użytkowników Canonów (lub ogólnie tego forum). Ten wątek od początku nie miał racji bytu, więc skończmy z trollowaniem.