takie cuda budują prestiż wpja http://reportazfoto.pl/index.html ;D
Wersja do druku
takie cuda budują prestiż wpja http://reportazfoto.pl/index.html ;D
Michale a czy to jest wina kolegi rafała g. że go wpja wpuścili?? chciał mieć logo - zapłacił - dostał całiem proste i czytelne suma sumarów i tak klienci oceniają zawartość portfolio i umiejętności fotografa ale mogę się tylko domyśla, że jak moja do porównania dwóch fotografów o podobnych umiejętnościach to takie świecidełko na stronie może zaważyć na decyzji.
nie , nie wina , czy ja szukam winnych ? ;]
mowie o prestizu miejsca , dawno nie ma tam osob ktore na poczatku go budowaly
być może, nie znam początków AG|WPJA więc na ten temat się nie wypowiadam natomiast trzeba chyba oddzielić pewne fakty tzn korzyści bezpośrednio i pośrednio płynące z uczestnictwa w tym gronie. Nawet o ile nie ma forum, fachowej pomocy, porady itp wśród członków to być może dla wielu wystarczy sam znaczek na stronie i traktuję to jako reklamę!!! ale to tylko moje przypuszczenia bo sam nigdzie nie należę i sam sobie rzepkę skrobie ;)
Spytałem żony, czy wie po co są takie "znaczki" na stronce. Odpowiedź mnie powaliła.
Nigdy by mi taka myśl nie przeszła przez głowę !.
Otóż, cytuje. " Pewnie dostaje gość jakieś pieniądze że reklamuje inną firmę. Albo nie musi płacić za internet". Myślę że chciało powiedzieć za serwer. Ale nieważne. Zaskakujące natomiast że wcale nie musi takie logo podnosić prestiżu. A przeciwnie. Można pomyśleć że "ktoś dorabia jak może".
No ale dales dostep zonie do netu czy tylko od tak sie spytales ? Bo wchodzac na strone widac ze to nie znaczek reklamowy ,w sensie jest na nim info czym jest.
Z drugiej strony zona ma racje tez ;]
Otworzyłem stronkę i przywołałem żonę niczego nie sugerując. Ale temat jest dyskusyjny. Jak przeciętny użytkownik netu odbiera "jakieś zewnętrzne ikony/banery" na stronce. Czy witryny typu onet, WP, gdzie ciągle pojawia się jakaś nachalna reklama w postaci np. baneru, nie wykształciło negatywnego odbioru wszelkich ikon-przekierowań.
heh no tak i jeszcze coś w stylu, że jest to honorowe członkostwo - zero opłat - same przywileje i zaszczyt !!!