Dopisuję się na portret.
13 03 (piątek) godz 17 Portret pierwsze kroki w Studio
Lista
1 harry99
2 ygd
3 optick
4 Kargulo
5 Ayer
6. Ha!so
Koszt 99 zł
Zapraszam
Dopisuję się na portret.
Lista
1 harry99
2 ygd
3 optick
4 Kargulo
5 Ayer
6. Ha!so
Koszt 99 zł
Zapraszam
Pomiędzy portretem a aktem 21. 03 sobota godz 13
Lista
*Kargulo
Koszt 99zł
To sie dopisałem :)
Ale pilus30 jest zapisany na 7.03 .Czy to spotkanie z 07.03 jest przeniesiono na 21.03 czy są dwa spotkania?
Bo jak jest przeniesione to trzeba dopisac pilus30 na 21.03
7.03 również ma się odbyć, o ile zbiorą się chętni. To są dwa różne spotkania.
i wszystko jasne ,
dzięki
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
pozwole sobie podsumować.
Mam nadzieje że Admini się nie pogniewają :)
Pomiędzy portretem a aktem 7 03 sobota godz 13
Lista
pilus30
Koszt 99zł
.................................................. ..................
Lista
1 harry99
2 ygd
3 optick
4 Kargulo
5 Ayer
6. Ha!so
Koszt 99 zł
Akt w studio 21 03 sobota godzina 13
Modelka: Ania http://www.sobolewska.iportfolio.pl/
Lista:
1. Kargulo
koszt 150 zł
Jestem naprawdę wdzięczny! Sam z rana byłem na warsztatach ale to była raczej konferencja prasowa a po południu musiałem w końcu skończyć stronkę www.tmf.waw.pl Redbull będzie czekał.
Pozdrawiam!
Lista
pilus30
Koszt 99zł
Lista
1 harry99
2 ygd
3 optick
4 Kargulo
5 Ayer
6. Ha!so
Koszt 99 zł
Lista:
1. Kargulo
2. DonAlberto
koszt 150 zł
Też się dopisałem :-D tylko oprócz dopisania to kiedyś czytałem zaliczkę trzeba wpłacić. Mam szukać dokładnie czy ktoś mnie wyręczy i poda kawę na ławę
Lista
pilus30
Bobb
Koszt 99zł
Lista
1 harry99
2 ygd
3 optick
4 Kargulo
5 Ayer
6. Ha!so
Koszt 99 zł
Lista:
1. Kargulo
2. DonAlberto
koszt 150 zł
Mnie nie udało mi się załapać na kurs liturgiczny, więc korzystając z wolnej soboty z przyjemnością wezmę udział w szkoleniu Sergiusza, którego chyba nie trzeba polecać, tym bardziej, że jak widziałem częstuje RedBullem ;-)
To stwierdzam z zadowoleniem, że nie będę miał wolnej soboty i warsztaty w dniu 7 03 odbędą się.
Zapraszam!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Pomiędzy Portretem a Aktem przerobimy zdjęcia Doroty zarówno całej sylwetki jak i portretu w różnych ubraniach od zimowego poprzez luźniejsze sportowe, kostiumy kąpielowe, żółty i elegancki złoty do bielizny. Tak, że zapowiada się ciekawie.
Jak by ktoś miał ochotę dołączyć na ostatnią chwilę na jutrzejsze spotkanie to Zapraszam!
Lista
pilus30
Bobb
Koszt 99zł
Lista
1 harry99
2 ygd
3 optick
4 Kargulo
5 Ayer
6. Ha!so
Koszt 99 zł
Lista:
1. Kargulo
2. DonAlberto
3. atrix
koszt 150 zł
Lista:
1. Kargulo
2. DonAlberto
3. atrix
4. Maver1ck
Ciekaw jestem jak się udały zdjęcia kropelek na ostatnich warsztatach? A tak na marginesie na naszej stronie www.warsztatyfoto.com.pl pojawiły się już nowe terminy spotkań i nowe tematy.
A ja widzę jakiś błąd odnośnie spotkanie 21.03 - Akt
na stornie nie ma takiego terminu jest 20.03. Nie kumam proszę o wyjaśnienie.
Nie wszystkie terminy na Forum mają swoje odbicie na naszej stronie. 21 03 spotkanie jest zorganizowane na prośbę uczestników wcześniejszych spotkań dlatego termin jest podany tylko na Forum. To takie spotkanie Extra.
Lista
1 harry99
2 ygd
3 optick
4 Kargulo
5 Ayer
6. Ha!so
Lista zamknięta. Brak wolnych miejsc.
Koszt 99 zł
Witam,
Niestety z przyczyn niezależnych ode mnie muszę zrezygnować z dzisiejszych warsztatów, czego żałuję, bo bardzo chciałem w nich uczestniczyć.
Dlatego zwalniam miejsce nr 5 i mam nadzieję, że ktoś znajdzie się na moje miejsce, a za zamieszanie przepraszam organizatora.
Pozdrawiam
Lista
1 harry99
2 ygd
3 optick
4 Kargulo
5
6. Ha!so
Koszt 99 zł
W zasadzie na dzień dzisiejszy według zgłoszeń i tak lista jest zamknięta ale jak by ktoś chciał zająć miejsce nr 5 to Zapraszam!
maver1ck - Może by tak zorganizować warsztaty w temacie high-key?
:-D
Zgodnie z obietnicą zamieszczam zdjęcie swoich kropelek :-)
Kropelki OK... zatrzymane w ruchu. Ale to że skóra ma z pięć różnych odcieni to ciężko wybaczyć :p .
Vitez jak byś przez pół godziny maczał rękę w lekko zimnej wodzie z mydłem to pewnie i Twoja skóra przybrała by różne odcienie i to od samego patrzenia. Brr.:-D W tym zdjęciu brakuje trochę logiki bo kto wsadza ręce do kieliszka aby zrobić parę kropelek? Powinna być z kieliszka wynajmowana pomarańcz, cytryna lub truskaweczka. Będziemy mieli szanse aby to zrobić lepiej. A tak na marginesie na warsztaty w dniu 20 i 21 03 będę miał dwa nowe softboxy i dwie nowe lampy 400Ws i pewnie jeszcze jakąś niespodziankę.
Portret pierwsze kroki w Studio - naprawde swietne warsztaty, polecam wszystkim. Duża ilość swietnych i bardzo przydatnych informacji o foceniu w studio i nie tylko. A i modelka bardzo fotogeniczna :)
Sergiusz, była maleńka wisieńka, ale Dorota trzyma ją w dłoni, więc na kadrze nie jest widoczna ;-)
A tak serio to przydałoby się zorganizować jakis kurs z korekcji "foto-szopa", bo niestety przyznaję się, że nia mam aż takich zdolności żeby poprawić w zadowalającym stopniu błędy wskazane przez Viteza (dzięki za opinię).
Można byłoby też na tym kursie skupić się na obróbce RAW'ów, bo przyznam, że średnio mi to idzie, a zapewne nie jestem jedyny ;-)
Biorąc pod uwagę bardzo wysoki poziom zajęć i bezkonkurencyjne ceny można byłoby liczyć na spore zainteresowanie, co o tym sądzicie?
Co do nowych tematów to wydaje misie, że jest jeszcze wiele do zrobienia w temacie samej fotografii. Temat z kropelkami można by pociągnąć przez całe spotkanie. A i tak trudno by go było wyczerpać. Nadarza się okazja bo w tym tygodniu są dwa spotkania w temacie Akt. Ja tam jestem zdania, że im lepiej zrobione zdjęcie tym mniej wymaga potem obróbki lub już je robiąc należy przewidywać jego obróbkę. Warsztaty z PS to zadawanie „prac domowych” i ich weryfikacja. W jakimś zakresie musiałoby się odbyć ileś spotkań a co za tym idzie pewnie i koszt nie byłby znowu taki konkurencyjny. Dlatego proponuję pozostać przy fotografii w studio.
Lista:
1. Kargulo
2. DonAlberto
3. atrix
4. Maver1ck
5. bartek014
20 03 w piątek Akt w studio są jeszcze wolne miejsca
Lista
Zapraszam!
A w piatek tez bedzie ta sama modelka co w sobote?
Tak sobie mysle ze jak sie ktos jeszcze zapisze na piatek to chyba sie przepisze na piatkowe zajecia.
Na piątek są zapisane osoby tak, że możesz się zapisać. W sobotę jest inna modelka niż w piątek.
Lista:
1. Kargulo
2. DonAlberto
3. atrix
4. Maver1ck
5. bartek014
Lista
Zapraszam!
Lista:
I jednak przeniose sie i będę na spotkaniu w piątek
1.
2. DonAlberto
3. atrix
4. Maver1ck
5. bartek014
Lista
1.Kargulo
Zapraszam!
Widzę, że w piątek nie będzie tłoku to może sam sięgnę po aparat. Nie abym był znów taki wyrywny do aktów ale może w wątku pojawią się jakieś zdjęcia.:-D
ZMIANA MODELKI
Modelka: też Ania http://www.anialaban.maxmodels.pl (alternatywny link: http://annalaban.getphoto.pl )
Moja osobista modelko-wizażystka zapozuje nam rezerwowo :) .
Ten termin nie był podany nigdzie poza CB więc jak ktoś ma ochotę to jest okazja.
Poprawiłem link bo podobno nie działał... coś kombinują na tym maxmodels.
Piątkowe spotkanie było bardzo udane ze względu na pewne bardzo ciekawe zdarzenie, które mam nadzieje zaowocuje „ciągiem dalszym” W tym miejscu dziękuję uczestnikom za przybycie i owocnie spędzony czas. W sobotę był czas na eksperymenty, które dały często zaskakujący choć nieco abstrakcyjny efekt:
Moja abstrakcja trochę mniej odjechana ;)
U mnie załapało się trochę koloru ale tylko sam niebieski, trzeba jeszcze trochę popracować nad tematem. Abstrakcja to poważna sprawa.
Ciekaw jestem czy wyszedł strzał Predatora?
(Wzór legitymacji nie jest zgodny z oryginałem)
W niedzielę 29 03 o godzinie 14 odbędą się bezpłatne (dla posiadaczy powyższej legitymacji) warsztaty Portret pierwsze kroki w studio. Podczas spotkania będzie można się zapoznać z jednym z najtańszych na rynku markowych zestawów lamp studyjnych Elinchrom D Light 4 oraz dedykowaną do nich nasadką Mini Spot Lite dzięki, której powstały powyższe zdjęcia. Formalności związane z wejściem do Klubu znajdują się tutaj: www.tmf.waw.pl Natomiast osoby nie posiadające legitymacji a chcące wziąć udział w spotkaniu obowiązuje cena wynosząca 99zł.
Lista:
Zapraszam!
Lista:Eosiak na 75%
A jak ja bym tak napisał, że warsztaty odbędą się na 75% i byś trafił w te pozostałe 25%? Wolałbym jak by się dopisywały osoby zdecydowane na sto procent. :-D
Jako, że dzisiaj i jutro będę nieco zajęty to może odwołam ten niedzielny termin już dzisiaj. Następne spotkanie w temacie Portret pierwsze kroki w studio jest 3 04 piątek o godzinie 17 oraz 17 04 piątek o godzinie 17
Lista 3 04
Lista 17 04
Zapraszam!
A jak z odpłatnością?
czy dalej dla klubu lustrzanka for free?
Witam,
czy na termin 17 04*(piątek) godz 17 są wolne miejsca?