Niesamowicie plastyczne zdjęcia. Aparat na molo wgniata w krzesło. Komuś jeszcze kojarzy się z małą Amelie? ;-)
Wersja do druku
Niesamowicie plastyczne zdjęcia. Aparat na molo wgniata w krzesło. Komuś jeszcze kojarzy się z małą Amelie? ;-)
Smialo przyznaje, ze zazdroszcze Ci tego, co uzyskujesz w chwili nacisniecia spustu migawki. Gratuluje.
A co to bedzie, jak dziewczynka dorosnie?? Taka modelka, ze hoho :D
Trzecie super wyglada i do tego ta postarzajaca obróbka.. Wow! Gratuluje!
Seria walizeczkowa super! A ostatnie wymiata:)
Zawsze szerokim lukiem omijam te tatusiowate watki i ciesze się ze tym razem zrobiłem wyjątek - genialne zdjęcia!
Czasami za dużo Photoshopa, ale zdjęcia są pierwsza klasa! Następny fotograf, którego bez jakichkolwiek wątpliwości klasyfikuję w dziale "inspirujący fotografowie z pracami, że mucha nie siada".
Doskonałe, aż chce się oglądać Twoje prace. Świetne, tak dalej :)
Jedynka z sesji walizeczkowej .. cudna :]
No i wszystko na ten temat.Tak właśnie chcę się nauczyć fotografować:) Szacuneczek :)
Świetne zdjęcia.
Moje gratulacje. Zdjęcia są klimatyczne i niosą z sobą dużo emocji.
Też mam takiego szkraba w domu i próbuje uchwycić to co w nich najcenniejsze. Bardzo mi się podobają twoje prace i życze jeszcze wiekszych sukcesów w foceniu.
Twoja córka będzie miała cudowną pamiątkę.
fotki śliczne, a modelka rewelacyjna. Gratulacje :) Będę bacznie podglądał i chętnie coś o technice posłucham :)
To ja za kolega Elajaszem, rowniez chetnie posluchalbym o technice. Tym bardziej ze wiekszosc zdjec robie mojej malej modelce wlasnie.
Zdjecia sa rewelacyjne.
te zdjęcia są.. co tu dużo mowić.. genialne :)
Zdjęcia znakomite, no modelka nie do podrobienia :)
Dawno nic nie doklejałem, ale wraz z nowym aparacikiem nowe fotki co i rusz będą się pojawiać.
Na początek jedno spacerowe.
Uploaded with ImageShack.us
świetny wątek, ś w i e t n y !
Z przyjemnością przypomniałem sobie te znane (z forum nikona) fotografie od początku wątku. Pięknie.
Nareszcie amatorek reaktywacja!
Cieszę się baaardzo :) Piękne zdjęcia, bardzo inspirujące dla mnie jako taty.
A z jakiego systemu jest ten nowy aparat?
Faktycznie obróbka nie wyszła. Daj oryginał. ;-)
Co to za nabytek?
swietne:-) gdzieś widzialem....
Świat oczami dziecka jest pewnie kolorowy i bajkowy. Pewnie, bo ja już nie pamiętam. Za to staram się go tak pokazać.
super..
jak kolorki podkręcasz?
No i widzę że oswajasz już powoli "potwora". Nie taki Canon straszny ;)
Kolorki to normalnie, czyli "na oko". Tyle że nie kręcę suwaczkami raz, tyko kilka z maskami i wymazuję te elementy które mi sie najmniej podobają.
A co do puszki to mordęga straszna przestawić się na klawiszologię po kilku latach w N. No ale powoli dochodzę do wprawy, choć nadal walę wszystko na M, bo światłomierz mnie "nie słucha" w ogóle i nie mam pojęcia dlaczego. :/
Świetna galeria! Nic tylko gratulować i uczyć się :)
No własnie nie. Mam pojecie o naświetlaniu. Nikosiami waliłem fotki kilka lat, i Canonki tez sie przewinęły mi przez łapki. Nigdy nie miałem takich problemów. Tyle że w 1D sa takie bajery jak pomiar światła przypisany to punktu AF, czy jakies priorytety jasnych punktów i pewnie jakieś inne takie. Przerasta mnie to póki co, bo wraz z puszką nie dostałem instrukcji. Poza tym dopiero od dziś mam urlop i niebardzo miałem czas sie w całą ta menulogię zagłębiać.
Nie tylko w 1D są te bajery,sam zresztą z tych cudów korzystam,ale raczej niemożliwe jest,aby przy średniokontrastowej scence aparat doznałby takiego zawirowania.Co innego,gdy w kadrze jest ostre źródło światła,nawet skupione i punktowe,albo kadr z przewagą bieli lub czerni-wtedy ratuje w zasadzie tylko rzut obiektywem na "pełnoletnią szarość", ewentualnie precyzyjnie zrobiony,właśnie pomiar punktowy albo guziczek z pamięcią pomiaru.Dwie działki to kosmos,więc chyba coś jest nie tegez z aparatem,inną kwestią jest,że Canony dosyć chętnie lubią niedoświetlać o 1/3;1/2 EV...
Z naświetlaniem nadal sobie nie radzę. Coś się chyba już z Canonem w tym temacie nie dogadamy. Nie przeszkadza mi to jednak cykać na manualu co i rusz jakiejś fotki.
Tu z ostatniego tygodnia, czy dwóch. Każde z innej bajki, ale to chyba dobrze?
Siemanko
Wg. mnie to walisz super foty, chyba córeczka ma predyspozycje na modelkę :)
Pozdrawiam
Śledzę ten wątek już jakiś czas i nie mogę się nadziwić kadrami. Ostatnie zdjęcia jak zwykle - bajka :)
Ładne zdjęcia. Cześć z nich pamiętam z Onephoto (chyba).
Już wiem jak powinny wyglądać zdjęcia mojej córy. Będę obserwował ten wątek tak długo aż dojdę do takiego poziomu ;). Duża doza inspiracji i zachęty. Dzięki wielkie. Foty rewelacyjne!