Ostatnia fotka - świetna, wyrazista. Podoba mi się!.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Ostatnia fotka - świetna, wyrazista. Podoba mi się!.
Pozdrawiam
Swietna ta ostatnia...klimatyczna.
A ta wersja ?
A ja pozwolę sobie nie podzielić "standartowego zdania Viteza" i powiedzieć, że bardzo mi się podoba :mrgreen: ...Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
... zwłaszcza wersja druga !! ... choć to oczywiście rzecz gustu ;)
trupie kolory :-D
Auwo, a mozesz w b/w to foto pokazac?
od razu lepiej, co nie znaczy, ze wersja w kolorze zla :)
Czarno białe najbardziej mi leży.
cos zamieszalem z postem ;D
Dawno nic nie wrzuciłem, to "se" podbije topic małą melomanką ;)
Porteret o poranku...
Masz genialną modelkę !!!!
Na ostatnim sa bajeranckie kolorki, bardzo mi sie podoba.
Wiosna ...
Może gawryl źle dobrał słowa, IMO chodziło o ujęcie głowy które w nienaturalny sposób ją wydłuża. Czyli nie dotyczy to dziecka (bo i nie powinno) ale kardu.Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
gawryl - adwokata wynająłes :D heheehCytat:
Zamieszczone przez Quadrifoglio
Quadrifoglio - daj spokój.
miales inaczej napisac, mniej zaczepnie ;)Cytat:
Zamieszczone przez Quadrifoglio
cze gawryl, jak się cieszę że Cię widzę ;P
krzyk...
ostatnie fajne
ale buuuuuuuuuuuuuuuuuuurdel.....sorry...nie przemawia do mnie kompletnie...może bw byłoby lepsze ?
nie no...wygkląda jakby krople na 1szym planie były zrobione w PSie
albo taki dziwny szum :)
krzyk moim skromnym... rewelacyjny
Ostatnie też niczego sobie ale ale mam wrażenie iż coś nie tak z obróbką.
Właściwie nie jestem do końca pewny ale może podostrzone dziewczynki - trochę nienaturalnie się odcinają. Z drugiej strony może pierwszoplanowe krople sprawiają takie wrażenie
Ja się tam nie znam ale to zdjecie z dziewczynkami ochlapanymi przez fale bardzo mi się podoba Świetny moment. Nie rozumiem o co chodzi krytykujacym że krople wody nieostre-IMO to właśnie one tworzą klimat tej fotografii (ruch). A ostrość jest tam gdzie trzeba czyli na dziewczynkach. Raczej nie oczekiwałbym GO od paru cm. do nieskończoności + czas rzędu 1/2000 dla zamrożenia kropli.
Na ostatnim zdjeciu nic mi nie przeszkadza :) Jest bardzo dynamiczne i nie widze w nim jakich szumow, obrobki PS itp. Po prostu ustrzelona fota podczas uderzenia fali i efektu w zwiazku z tym następującego zaraz po tym. W calej tej akcji są 2 dzieci, ktore uchronily sie pomiedzy dwoma rozpryskami wody. A takze fajny kadr na nim jest.
Mi tam sie podoba.
Stateczek w dużej kałuży ;)
Ja tam bym ten dół obciął ;-)
miszaqq troche nie wiem o co ci chodzi? lajba jest obecnie najwieksza z plywajacych na swiecie... _nocom_ nie nocom ale akurat pewnie przeplywala _nocom_ wiec w dzien sie pewnie nie dalo ;-)
mi tam sie podoba zdjecie tylko troche obrobka kuleje ;-) dla mnie za "szaro" troche no i chyba lekki banding wylazl... zabia perspektywa moze byc ale podobnie jak zielony ciachnol bym ta plaze ;-)
no dobrze - wlasnie chodzi mi o to o czym sam napisales, kiepsko skadrowane (troszke za szeroko przez co i jakosc na tym cierpi), do tego ogolne wrazenie patrzac na ta fotke jest takie ze jest szaro-bura, niebo i woda ciezko byloby odroznic od siebie gdyby nie kawalek ladu na horyznocie - no pewnie ze mozna napisac ze warunki byly kiepskie, no ale skoro ktos tutaj zamieszcza fotke to chyba po to zeby ja takze krytykowac a nie tylko chwalic - dla mnie nadaje sie ona do kategorii 'album dla cioci'
miszaqq - dzięki za krytykę. Rozumiem, że u Ciebie zawsze pogoda jest przednia i niebo wspaniale oddziela się od lądu i wody (nawet gdy słońce już zajdzie i robi się ciemno jak w ... piwnicy). Tam gdzie robiłem to foto niestety nie... Fotka jak najbardziej do ciocinego albumu, ale ja nie jestem artysta taki jak Ty. Wybacz mistrzu, że Twoje oczy nie mogły w moim wątku zobaczyć dzieła sztuki.
Jac - z ciachniętą plażą tyż mom ;P
Ino szumi letko ;)
Portret o poranku - bardzo fajnie skadrowany, świetne ujęcie, jednak kolory mi akurat nie do końca pasują. Kombinowałeś w PSie?
Dziewczynki - przeurocze.
A dla mnie ten dół to pewne odniesienie skali i z dołem zdecydowanie lepiej to wygladala.
Nie mowie o stronie technicznej, bo to ziarno jest fatalne ;)
O to właśnie chodziło ;)Cytat:
Zamieszczone przez iczek
Wręcz ekstremalne warunki nie pozwoliły na nic lepszego... ISO 1600 f2 @135mm 1/125s z ręki. A jak znajdę chwilę czsu to może coś z tego jeszcze "wydłubię".Cytat:
Zamieszczone przez iczek