Wszelkie ochy i achy to mało przy takich pracach , mistrzostwo.
Wersja do druku
Wszelkie ochy i achy to mało przy takich pracach , mistrzostwo.
No proszę, widzę :roll:, że oglądam jak dojrzewa przyszły Fotograf Przyrody na miarę tych największych.
Widzę, że z sóweczką już się zaprzyjaźniliście, niesamowite, zupełnie jak by była na zawołanie... Musiałeś poświęcić sporo czasu i energii, ale po zdjęciach widać, że warto!!!
Oby tak dalej ! :-P
obłęd :)
86 i 88 - arcydzieła!
86,88 - bajeczne. dosłownie. cały set na bardzo wysokim poziomie.
witam
powiem tak , zazdroszczę pasji i umiejętności :P
Darek
88 umarlem
Rewelacja :)
Wspaniałe ujęcia. Nr 88 jest świetne.
76 - zdziwienie, 88 - dobra koncz juz... :-D
Klasa sama w sobie :)
ostatnie - jest fantastyczne, totalnie opadla mi szczeka.
jakim sprzetem?
88 - Bomba. Kapitalne ujęcie, mistrzostwo świata.
piękna
Krzysiek wrzuć coś nowego :) to mój jedyny kontakt z przyrodą ;)
krzychoo, mistrzu predatorze, fotki takie, że majtki z głów... czym focisz i gdzie polujesz? Białowieża?
"Fotografuje od kilku lat i do niedawna szlifowalem swoj warsztat wylacznie podgladajac innych, prace mistrzow; jednak nadszedl czas na wirtualna konfrontacje prac z szersza publicznoscia. Na pochwlaly, ktore ciesza i motywuja, na rady ktore pomagaja, na krytyke ktora czasem bolesnie ksztaltuje...I z takim nastawieniem chce pokazac Wam wybrane fotografie przyrodnicze.
W tytule napisalem dumnie "Fotografia dzikiej przyrody", bo i rzeczywiscie z taka mam doczynienia; Puszcza Bialowieska, Biebrzanski Park Narodowy - to naprawde wyjatkowe miejsca, przedstawiac nie trzeba moze po prostu pokazac...
Na poczatek zdjecia ptakow, efekt dwuletniego uganiania sie za nimi po krzakach i bagnach..."
wszystko jest, na pierwszej stronie :)
Twoje zdjecie znalazlo sie na stronie kwejk.pl w takiej postaci:
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1313802687
Zgodnie z obietnicą sprzed... ufff...! pół roku - czas na prezentację największego puszczańskiego zwierza, którego przedstawiać nie ma potrzeby.
Wszystkie zdjęcia powstały na wolności, bez większego narażania życia...
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
Co tu pisac? Jest super.
95 bardzo wymowne, na tle tych kominów. Chylę czoła.
wielki powrót!! świetne są!
najlepsze spojrzenie na 98 typu: "idziemy na żubra"?:D
super 91 :)
Niesamowite, piękne kadry, rewelacyjna jakość, wszystko na najwyższym poziomie... Dobrze mieć taki wątek do czytania :-)
żubry super :) szczególnie te z fabryką
krzychoo, mógłbyś napisać jak przygotowywałeś się do tych zdjęć? Długo wyczekiwałeś?:)
tradycyjnie - rewelacyjne zdjęcia:!:
Niemal wszystkie te zdjęcia powstały w przeciągu roku: nie każde wyjście "na żubra" kończyło się sukcesem, często wracało się z pustą kartą. Czasem dzieło przypadku, czasem całodzienne obserwacje - nie ma sztywnej recepty na sukces, niestety w fotografii przyrodniczej często trzeba posiłkować się szczęściem ;)
Szczęście sprzyja lepszym:) (i cierpliwym)
Fantastyczne prace!
Zdjęcie nr 95, z tymi kominami, rewelacyjne i zarazem bardzo wymowne. Podoba mi się też nr 91 urocze mordy.
Krzychu - jak dla mnie - piękno, którym emanują Twoje zdjęcia wynika przede wszystkim z Twojego wyczucia tematu. Gratuluję i pozdrawiam! /Marcin
Pięknie tutaj :)
no , eghm... dla takich zdjęć to i żubrem i sową chciałoby się być!! :lol: piękne
Super foto, super żubry.
Piękne te Twoje obrazki! Podobnie jak inni - fotografia z kominami zachwycająca. Z odpowiednim komentarzem mogłaby pretendować do wizytówki Polski ;)
96. , 92. Oglądam z wielką ,nieustającą przyjemnością.Dzięki.
Doskonałe, chylę czoło za cierpliwość i wytrwałość. Doskonale wybrane strzały, tylko 97 bym wywalił. A żubry przyłapane na "wciąganiu ścieżki"(91) extra:wink:
Żuberki extra jak dla mnie :)
Wątek odżył, więc czas na aktualizację. Skoro żubr się spodobał i zebrał tak dużo przychylnych komentarzy pozwolę sobie na jeszcze jeden set z jego udziałem - to efekt półrocznej jesienno-zimowej pracy z gatunkiem, który już teraz idzie w odstawkę... czas na nowe gatunki.
Pozdrawiam
103
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
wow, ostatni powala, choć inne niewiele poziomem odstają....
Krzychoo, zastanawiam się, czy w temacie żubra zostawiłeś sobie jakąś przestrzeń, co jeszcze chciałbyś zbadać i uwiecznić?...:wink: Piękne prace! /m
106. świetne :)
rwelacja!
Krzychoo wielkie gratki :shock:, wszystkie zdjęcia masakrują a szczególnie: 104, 107, 112, 114. Wszystko z 500-ki ?
Krzysiek jak zawsze rozwalasz na łopatki, cudowne prace
104 jest skończenie cudowne!
P.S. Czy ty jeździsz może Hondą?
Co jakiś czas tu zaglądam, ale dzisiaj poszłam po całej Twojej galerii. Co jest w niej najgorsze? To że nie ma stadiów rozwoju jest tylko samo ostatnie sadium - doskonałości - od pierwszej fotografii po ostatnią. Gratuluję i jednocześnie zazdroszczę.
pozdrawiam
Ja dopatruję się jednak etapów w rozwoju, i to cieszy bo jakoś do tych wzorców trzeba dobrnąć :)
PS. To nie ja -nie jeżdżę hondą :)
Cieszę się, że tak pięknie się rozwijasz.
Trudno napisać o samych zdjęciach, bo jakiekolwiek "achy" i słowa uznania, zachwytu brzmią banalnie przy tak doskonałych zdjęciach. Mam nadzieję, że jak już zostaniesz jednym z tych największych, sławnych, to jeszcze coś tu nam pokażesz ;-)
Najserdeczniejsze gratulacje! Oby tak dalej Master!
PS. Zdjęcia oglądałem z zapartym tchem. Jak już doszedłem do 107, 108 odjęło mi mowę...