A jesli ktos otrzymal ID a w srodku nie bylo smyczy to znaczy ze nie zostal wylosowany i nici ze smyczki... czy moze beda wysylane osobno (chcialbym w to wierzyc)...
A jesli ktos otrzymal ID a w srodku nie bylo smyczy to znaczy ze nie zostal wylosowany i nici ze smyczki... czy moze beda wysylane osobno (chcialbym w to wierzyc)...
Nie mozna wiedziec wszystkiego :) Niespodzianka od czasu do czasu wskazana :mrgreen:
Małe info o tym co się dzieje ;). Konkursowe smyczki jak juz Kuchatek rozlosuje zostaną wysłane osobno. Do tej pory wysłałem połowę kopert i nie alfabetycznie. Nie powinno nic brakować ale okazało się że juz się pomyliłem i nie wysłałem jednej smyczki ;). Czekam jescze na dostawę łańcuszków bo coś brakło i po weekendzie powinna dochodzić druga połowa kopert z drobnym zastrzeżeniem. Kilka plakietek idzie do reklamacji z powodu róźnych wad ale mam nadzieję że zostaną szybko poprawione. Są to identyfikatory osób:
Datarecky
Melonpl
Ariwan
Bahu
Leniwiec
Picia
magix
fotokor1
Oliwka
EchoX
Tandream
-=Festyk=-
kiedy sie wiec spodziewac? .... mam rozumiec ze smycz do nich gratis? :)
A mógłbyś podać listę użytkowników do których wysłałeś już wszystko? Bo nie ma mnie na tej liście z wadliwymi ID, a jeszcze nie dostałem smyczki i ID.
No to sobie poczekam;) A mógłbyś napisać co właściwie było z nimi nie tak?
A moze w tej fabryce przy okazji dodrukuja tez smycze :)
Festyk pod folię wierzchnią dostały się jakieś zabrudzenia i to bardzo widoczne a sama folia miejscami nie była dobrze przyklejona. Zrobią jeszcze raz, co to dla nich :).
Smyczki gdzie indziej i nie ma na nie szans.... albo zamawiamy 250 sztuk albo nic :P. 50 by się rozeszło a kto zainwestuje w pozostałe 200 ;).
chavez za dużo roboty z przygotowaniem listy bo zamówień była prawie setka. Wszystkie listy są polecone i na pewno nie zginą.
Składamy Ci Diodaku stokrotne Dzięki i pokornie czekamy na posłańca z darami od Ciebie.
PS
Proooooszę łaskawych moderatorów o nie banowanie za posty "dzieki, doszedł" - no bo jak tu inaczej nabić se licznik?
kiedy możemy sie spodziewać naprawionej porcji ID?
:) oj bogatemu to i byk się ocieli a jak ktoś ma pecha to i identyfikator mu nie tak zrobią:oops: :razz: :razz:
Czemu jeszcze nia mam id :( moze jakis błąd? (było awizo ale na jakies inne nazwisko)
Ja też jeszcze nie mam... Czyli nie jestem sam :). Myślę jednak, że do jutra powinno dojść
Edit: Właśnie doszło, a raczej doszła- pani z poczty :). Dziękuję, myślę, że reszta też powinna dostać na dniach.
Ja tez sie zaczynam martwic, zwlaszcza, ze coraz to czesciej polacy zamieszkajacy "moje okolice" narzekaja na zaginione przesylki :(
Ja tam czekam cierpliwie. Mam tylko nadzieję, że rodzice nie zawalą i odbiorą przesyłkę ;-)
To ja sobie pozwolę na jedno niezbyt mądre pytanie. Czy jest jeszcze jakaś szansa na zdobycie ID? ;)
no ..ja tez oczekuje....
...a ja już dostałem.
Wielkie dzięki!
ja tez czekam,
prośba do Diodaka: może jednak zrobiłbyś jakiś wykaz komu wysyłasz?
Mniej się będą ludziska niecierpliwić.
tak z innej bajki - wszedlem na ID'ka na koncert zespolu 123 8)
Czy nie czas juz sie niecierpliwic? Juz dawno przesylki powinny dotrzec do adresatow.
No ja wlasnie jakos nie dostalem i zaczynam sie powoli martwic...
Witam!
Czy do mnie by sie jeszcze nie znalazła jedna smycz canon.board.info jestem chetny do kupienia. czekam na info
No niestety nie bardzo. O ostatnie sztuki to ludzie się tutaj prawie zabijali ;) .
Kiedy mozna spodziewac sie opoznionych ID?
Widzę, że nie jestem tutaj sam... Paczki nie dostałem do dziś, mimo że moje ID nie było na liście wadliwych :(
Dla porównania paczka z drugiego końca polski wysłana PP w poniedziałek już zdążyła dojść ;o
Przepraszam koleżanki i koledzy, ale tej drugiej partii nie wysłałem jeszcze :(. Jestem w trakcie remontu od rana do wieczora kucie ścian, żyję na kartonach i folii malarskiej ;). Miałem nadzieję że poprawione IDki wrócą szybko i wszystko wyślę razem ale nie chcę przeciągać i wyślę to co mam do końca tygodnia. Uwierzcie nie da się szybko nadać takiej liczby kopert gdzie każdą trzeba podawać oklejać, ważyć itd. Wszystkie przesyłki są polecony i nie zginą. Jeśli ktoś zmienia w ciągu tego tygodnia adres zameiszkania/przeprowadza się to proszę pilnie o PW.
mam nadzieje, ze warto przezyc takie katorgie i tak długie czekanie na te ID :)
Warto, warto...Dobra jakość Id (prawie jak dowód :)) no i nie raz Ci pozwolą fotografować nie sprawdzając ID :D
Dokładnie! Często jest tak, że wystarczy mieć zawieszony jakiś plastik na szyi i wpuszczą Cię wszędzie ;)Cytat:
no i nie raz Ci pozwolą fotografować nie sprawdzając ID
widzac ,ze po smyczach nie zostalo juz sladu,zapytuje??? jak mozna zamowic sam ID ,bo gdy sie klika w link formularza to pisze ,ze koniec??? a miala byc nieograniczona ilosc IDkow.....pozdrawiam
jaka nieograniczona?! wszystko było ograniczone ;)
Ale może jak bardzo poprosimy to zrobią kolejną ture hehehe tu są dobre ludzie i zrozumieją nasze potrzeby też chciałbym takie cacko
Tak tak prosimy o kolejna ture :D
nie proscie tylko zalatwcie ok 100-150 osob chetnych na kolejne smycze i IDki
To może by zrobić jakąś listę ? co wy na to ?
ja tez bym z checia sie zaopatrzyl w ID.
Jak będzie tak dużo tych idków i każdy będzie chodził po imprezach to jeszcze pomyślą, że jakaś agencja foto :D
to bylaby chyba agencja na ktorej uslugach jest najwieksza ilosc fotografow... i chyba majaca najwiekszy rozrzut jakosciowy zarowno sprzetu foto jak i umiejetnosci jego operatorow :D
Ilość nieograniczona,ale czas tury był ograniczony!To chyba logiczne...
Nieograniczona ale minimum to 100 sztuk aby wysłać do drukarni .
Owszem , mogliśmy czekać do 1000 ale to nie wiem kiedy byśmy sie doczekali na te Idiki . po przekroczeniu setki było jeszcze sporo czasu dla spóźnialskich , a potem tura papa .
Teraz jak się uzbiera kolejne minimum z 70 osób to będzie możliwość poprowadzenia kolejne tury (ze smyczkami nie jest już tak różowo)
A kolejnej tury(jeśli będzie) chyba już Diodak nie będzie prowadził.
no dobra.....widocznie slowo "nieograniczona" jest nie na miejscu.....bo nie moze byc cos nieograniczone, ograniczone np.czasem....hahahaha
juz siedze cicho i czekam na nowa dostawe.....tylko dajcie znac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nieograniczona w sensie że nie jest np równe 100 sztuk .
Może być 101 , 102 , 103 czy 113, ale kiedyś turę trzeba zamknąć:)
Co do Idika to już mam - i chyba taka rada już na wstępie - jak to się trzyma na półce między aparatami , to trzeba to czymś obłożyć , bo to wygląda na łatwo rysujące się.
@Diodak
jak sprawa z "popsutymi" ID?
już wysłane?:)
Jak wyglada sprawa z niepopsutymi? Tez wyslane??
rowniez chetny na id + smycz lub samo id, moze sie uzbiera te 100 osob...
Jak by była jakaś lista to może było by wiadomo ile to będzie trwało i ile nas już jest :D