Popieram...
Wersja do druku
Popieram...
Ja tez jestem w stanie cos domówic aby szybciej zrealizowac zamówienie.
Koleżanki i koledzy... niektórzy zapominalscy przelali juz pieniążki, dzisiaj policzę wszystko dokładnie i powiem jaki bilans. Jak nam braknie do 200-tu to zamówię jak już mówiłem te brakujące i potem będzie można odkupić je ode mnie... chociaż wydaje mi się, że na styk powinno już być ;). Troche z tymi tabelkami jest pracy, a nie chcę się pomylić także do jutra mi zejdzie. Jak będzie komplet to w poniedziałek zamówienia w końcu pójdą do drukarni :).
Osoby od których nie otrzymałem (jeszcze) przelewu:
bartolomic
FIlip_J
FotoZiutek lub Marynia
fragile
GrzegorzS
Hiv
Jerry99
Mac
merlin72
Mnieteq
pejot
Qbexus
resu
TomKap
towers
Pieniążki od kilku osób są jeszcze w drodze wieć po weekendzie będzie komplet (dzisiaj jest zapłaconych 197 smyczy). Czekam tylko na te przelewy, a reszta jak nie pilnuje sprawy to trudno ;).
Czy mógłbys mi napisać pm co zamówiłem, bo może na tą ostatnią chwilę bym coś jeszcze dokupił?
Liczac ze juz nic nie brakuje w sumie i ze trzeba by czekac na Twoj przelew lepiej odloz to do nastepnej tury.Cytat:
Zamieszczone przez Kaiser
Czyli rozumiem, że już sie dopisać nie można? Kiedy tak pi razy oko może być znowu okazja do zakupu ID?
Mysle ze jak Diodak dojdzie do ladu z przelewami wystawie formularz i bedzie mozna zamawiac na kolejna ture.
Ej no co jest.......z dnia wczorajszego widnieje na liscie nie zapłaconych...kasa przelana kilka dni temu, w banku czysto pieniadze sa bankowo :wink: od czwartku max piatku na własciwym koncie, w razie watpliwosci słuze PDF-em z wyciagiem bankowym.
Mam nadzieje ze nic z kontem nie porabałem.
Wyciete z histori rachunku.
Łukasz Walec
Al. Jana Pawła II 22/73 37-450 Stalowa Wola
Nr banku: 12402076
Nr rach.: 49124027991111000038469688
Tytuł: IDENTYFIKATOR I SMYCZ ........
Prosze o wyjasnienie.
Pozdro.
hmmm a podałeś swój nick w tytule przelewu ??
Numer banku to cyfry od 3-10 w numerze rachunku. Dlaczego jest różnica? Może to jest przyczyna i system w Twoim banku "zgłupiał"?
Wyślij mi PW z dokładną datą wykonania przelewu. Sprawdzę dokładnie przelewy od tej daty do przodu bo mogłem faktycznie Twoj przeoczyć. Chociaż jak dixi2006 zasugerował może coś z numerem banku jest nie tak... zobaczymy.Cytat:
Zamieszczone przez towersivy
Z numerem wszystko jest oki :smile: ,zadzwoniłem do banku i przelew dawno dotarł na konto adresata. Nie podawałem w przelewie swojego niku tylko moje pełne dane jakie podawał w formularzu.
Diodak - na meila posłałem Ci pełny wyciag bankowy tam jest wszystko wyszczegolnione.
Pozdro.
Sic... Zagapiłem sie!
Jutro powinien dotrzeć mój przlew - diodaka proszę uprzejmie o przypomnienie mojej sumy zamówinia na PW
EDIT: Nie wiem dokładnie ile było za jedna zamówioną smycz więc jesli bedzie trzeba to dopłacę rożnice. Mam nadzieje ze jutro rano najdalej bedziesz miał Diodak pieniążki na koncie ;)
Znalazł się przelew od towersivy ;). Doszły też inne przelewy. Mam w tym tygodniu dużo zaliczeń, także zamówienie wyślę do drukarni za kilka dni... przepraszam za opóźnienie ale zajęć na uczelni sobie nie wybieram :P. TO jest szansa dla tych kilku osób które chcą dzisiaj albo jutro wpłacić jeszcze za id/smycze.
Do tej pory nie zapłacili:
GrzegorzS
resu
Mac
Hiv
Mnieteq
FotoZiutek
Qbexus
damn ja to wogole chyba teraz sie obudzilem:roll: ... mozna sie jeszcze dopisac na liste ??? :neutral:
To kiedy bede sie cieszył?
Mój przelew powinien juz raczej być :>
Ja również się dopiero teraz obudziłem. Można sie zapisać ?
W końcu weekend... :D jutro przygotuję zamówienie do drukarni. Jeśli ktoś obiecał wpłatę a tego jeszcze nie zrobił to musi się liczyć z tym, że w tej serii już się nie załapie i będzie musiał czekać w kolejce. Informacja dla nowych chętnych: po weekendzie KuchateK uruchomi znowu formularz i będzie się można zapisywać. Narazie tyle informacji, smycze powinny być za 2-3 tygodnie, dam znać jak już przyjdą :).
@Diodak
To może wypisz jeszcze raz liste tych którzy nie zapłacili.
Bo w niepewności jestem ;)
Tak jak mówiłem dzisiaj zamówienie idzie do drukarni, Jeśli ktoś z poniższej listy zapłacił przed weekendem to niech mi pilnie napisze PW.
Nie zaplacili:
GrzegorzS
resu
Mnieteq
FotoZiutek
Jerry99
Qbexus
Diodak, i jak? Robią się juz? :)
jesli sa w drukarni to mozna wnioskowac, ze tak :twisted: .. jak beda gotowe to na pewno sie o tym dowiemy :-DCytat:
Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Cytat:
Zamieszczone przez arekko
da się jeszcze załapać? Bo ja jak zwykle zagapiony i bez refleksu
Bedziesz musial chyba poczekac..Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Ok. Wyzerowano wszystko, dziala, mozecie zamawiac dalej na kolejna ture...
Wszystko jest juz w tym watku, wiec pytania nieczytajacych "a gdzie to" beda perfidnie kasowane (razem z odpowiedziami na nie) :mrgreen:
No mam nadzieje że sie dla mnie drukuje. Ostatnio nie było mnie trochę, ale już wszystko przeczytałem i wszystko wiem :) Pozdrowionka dla wszystkich focących ! :)
I co Diodak mówili mniej więcej na kiedy będą?? Mam nadzieję, żę na wakacje będe już miał :P
Nie chcę marudzić, ale coś się to wlecze strasznie.
Jakby ktoś pytał, nie ja to powiedziałem :)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Wakacje tuż tuż a po ID ni widu ni słychu...
Do drukarni poszly 5.06 - termin jak pisał Diodak to około 3 tygodni więc będą raczej pod koniec miesiąca..Cytat:
Zamieszczone przez mungo
Pozdr
AS
ja tam swój mam i mi się podoba :)
To nastawiam się, że w połowie lipca dotrą do mnie;) Dla mnie termin jak znalazł.Cytat:
Do drukarni poszly 5.06 - termin jak pisał Diodak to około 3 tygodni więc będą raczej pod koniec miesiąca..
A laski chcesz wyrywac na to ID ;>Cytat:
Zamieszczone przez mungo
Czemu nie?:p W sumie niezły pomysł:D Jak dostanę ID, to sprawdzę, czy można go używać zamiast paszportu i jakie zniżki są w sklepach foto w andorze:p
no jakis przeciek by sie przydal i uspokoil masy przed wybuchem i zasypem postami typu 'kiedy bede te ID' ;)
Przepraszam wszystkich za brak wieści, ale miałem nieplanowane zajęcia na drugim kierunku. Dodatkowo doszła z tego powodu obsuwa w wysłaniu zamówienia :(. Mea culpa, ale nic na to nie mogłem poradzić, szkoła ważniejsza, mam nadzieję, że zrozumiecie.
Czas realizacji jeszcze nie minął i nie chcę ich poganiać bo ostatnim razem zapomnieli o otworkach i trzeba było wszystko odsyłać spowrotem a to dotatkowe opóźnienie. Trzymam rekę na pulsie, dam znać jak smycze będą gotowe, bo zdaje się, ze one będą najszybciej.
No to wiemy.
mungo.. ty sie nie znasz ID z CB jest lepsze niż paszport polsatu..
za pokazanie ID mozna niebieskie blachy dostać i żadna granica cie nie obchodzi :]
Tzn., że mogę do USA bez wizy jechać?:p Na Białoruś podobno jak ma się ID, to też bez wizy wpuszczają:D
Teraz i tak ma byc jakiś okres próbny.. że jak studiuje sie albo ma się wyższe wykształcenie to na 3mies. bez wizy mozna do USA jechać.. ale za okazaniem ID i tak ci zieloną karte przyniosą w zębach :]
no i w mcdonald's'ie można do kibla iść bez rachunku
Cytat:
Zamieszczone przez SenK
lol, nie mam więcej pytań :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
ale i tak do kraju nie bedziesz mogl wrocic [ 5 rzeczkaczyńska powstaje ]
Cytat:
Zamieszczone przez mungo
Oczywiscie! Nawet zaproszenia sla. Tyle ze do Polski to potem bez sprzetu wracasz ;) . "Zarekwirowano narzedzia szpiegowskie" ;) .
Jak postępy? Nie mogę się już doczekać
Czekaj cierpliwie!! :evil:Cytat:
Zamieszczone przez kosa14
Bybym zaiteresowany plakietka...ale jaka kwota za nia??
Tutaj:
http://canon-board.info/showthread.php?t=10500
wszystko jest napisane :)