Odp: Jak inwestuję 100zł aby zarobić 50 000zł w fotografii ślubnej rocznie?!
Cytat:
Zamieszczone przez
zdebik
fotki na www fajne.
dzięki zdebik :)
nie jest to takie proste, żeby fotki ślubne robione
dla ludzi prywatnych były fajne, ale staram się
pozdrawiam serdecznie z Polski
Bartek
Siema Bartku! Dałem 'lajka' Super foty - a ta z tulącą się nagą parą w skalnym oczku - bezbłędna! Od razu banan na twarzy
W sumie przyszło mi do głowy małe uatrakcyjnienie Twojego marketingowego pomysłu...żeby zamiast karteczki, wykorzystać np.
zdjęcie z sesji narzeczeńskiej i na odwrocie dać linka do galerii na stronie/blogu - któż by nie chciał mieć pamiątki w postaci zdjecia
pary młodej? Choć to na pewno trochę więcej zachodu z przygotowaniem i wydrukiem... Pozdrawiam!
Cytat:
Zamieszczone przez
miszaj
Siema Bartku! Dałem 'lajka' Super foty - a ta z tulącą się nagą parą w skalnym oczku - bezbłędna! Od razu banan na twarzy
W sumie przyszło mi do głowy małe uatrakcyjnienie Twojego marketingowego pomysłu...żeby zamiast karteczki, wykorzystać np.
zdjęcie z sesji narzeczeńskiej i na odwrocie dać linka do galerii na stronie/blogu - któż by nie chciał mieć pamiątki w postaci zdjecia
pary młodej? Choć to na pewno trochę więcej zachodu z przygotowaniem i wydrukiem... Pozdrawiam!
Hej!
MEGA pomysł z tym zdjeciem pary młodej na odrwocie karteczki z linkami! Jak najbardziej wykorzystam!!! Dziękuję Ci bardzo serdecznie :) Mam nadzieję, że Ty też skorzystasz z pomysłu. Dziękuję Ci za otwartość i pomoc! Super :)
Kapitalnie, że masz takie nastawienie do życia pozytywne. Zaraz obejrzę Twoją stronę i napiszę do Ciebie na priva :)
Cytat:
Zamieszczone przez
miszaj
któż by nie chciał mieć pamiątki w postaci zdjecia pary młodej?
Eeee, ja? :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
no jasne, że się tacy znajdą - zwykle około 5-20% na weselu (zwykle najstarsze wujki i dzieci do 3 roku życia) ;)
B
A gdzie Amway i Zeptery ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
To i ja się dołączę :D.
Cytat:
Zamieszczone przez
centur
strzelam: jesienią startujesz w wyborach i szukasz elektoratu ? :twisted:
jak Tyś to wykminił!? ;)
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
A gdzie Amway i Zeptery ?
no właśnie filmik o tym jest :) wykorzystuje tą samą zasadę ale nie w sposób perfidny i chamski - tylko wręcz przeciwnie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
bartekwyrobek@gmail.com
wykorzystuje tą samą zasadę ale nie w sposób perfidny i chamski - tylko wręcz przeciwnie
Przyjacielu,oni są tak samo mili jak Ty :lol: .