Odp: Prośba o ocenę portfolio!
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
A wystarczyło użyć edytora i poprawić...a nie irytować się, że ktoś zwrócił uwagę.
przynudzasz jak zwykle.
tak trudno sie domyslec , ze zwykla literowka?
Jakie IQ trzeba miec zeby domyslec sie o co chodzi ?
zaraz bedziesz pewnie dawal porady jakiego software uzyc, zeby przecinek znalazl sie bez spacji po literce.
napisz cos z sensem i przydatnego bo jak na razie to nic istotnego nie napisales - tresc jest wazniejsza.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bechamot
napisz cos z sensem i przydatnego bo jak na razie to nic istotnego nie napisales - tresc jest wazniejsza.
Rozumiem literówka raz, ale dwa to błąd i tyle.
Właśnie, taka jest z Tobą rozmowa - zamiast przyznać, że to zwykły błąd, to dalej się "sadzisz".
Trudno, widocznie taki masz charakter (-ek) :)
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Rozumiem literówka raz, ale dwa to błąd i tyle.
Właśnie, taka jest z Tobą rozmowa - zamiast przyznać, że to zwykły błąd, to dalej się "sadzisz".
Trudno, widocznie taki masz charakter (-ek) :)
do czego sie mam przyznawac ?
przeciez kazdy znajacy pisownie polska widzi , ze jest napisane niepoprawnie .
do szkoly nie chodzil ? nie wie ze , ze istnieja bledy ?
Nie wie ze sie pisze klient?
po co rozwadniac temat " portfolio" ?
jest blad , czas edycji minal - sprawa zamknieta.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bechamot
po co rozwadniac temat " portfolio" ?
Racja, to nie jest na temat - "portfolio".
Dla mnie, to zbyt nachalna reklama "samego siebie" i tyle.
Twórca się nieco zagalopował, a teraz szuka jakiegoś wyjścia - może mniej słów.
Życzę autorowi powodzenia.
p
Cytat:
Zamieszczone przez
Bechamot
przynudzasz jak zwykle.
tak trudno sie domyslec , ze zwykla literowka?
Jakie IQ trzeba miec zeby domyslec sie o co chodzi ?
zaraz bedziesz pewnie dawal porady jakiego software uzyc, zeby przecinek znalazl sie bez spacji po literce.
Kolego ja ostrzegam już ostatni raz. Jak nie skończysz z tą arogancją w stosunku do forowiczów to się pożegnamy.
Panowie, bardzo proszę nie ciągnąć tego OT.
To teraz proszę odwiedzić moje Andrzej Antczak
Sytuacja na ulicy
Witaj(dziewczyno) mam ********y aparat C1ds , może porobić Ci zdjęcia? Na pewno będą super ,mogłabyś reklamować bieliznę : ] :(
Jak dla mnie - sam wygląd strony całkiem fajny, podobają mi się takie, aczkolwiek po kliknięciu w fotę trochę długo się ładuje.
Co do reszty się nie wypowiadam ;)
Jak na tak duży staż fotograficzny zdjęcia nie robią wrażenia, może został dokonany zły wybór. Gdybym miał komuś powierzyć zlecenie, to na podstawie tej strony i zdjęć tam zamieszczonych wybrałbym innego fotografa. To że kiedyś robiłeś słabszym sprzętem, to żadna wymówka. Sam mam na ścianie portrety na A3 od których goście nie mogą oderwać oczu, a robione były kiedyś prostym aparatem.
Cytat:
Zamieszczone przez
antek76
Jeśli chodzi o Twoje portrety to nie widzę żadnej różnicy pomiędzy nimi a tymi prezentowanymi przez założyciela wątku.