które foto ma iso1000?
13 ma 640
14 ma 200
wersja alternatywna 13b: [saturation +30 na wybranej masce]
Wersja do druku
które foto ma iso1000?
13 ma 640
14 ma 200
wersja alternatywna 13b: [saturation +30 na wybranej masce]
[QUOTE=p0lish;1252212]wiem, że rodzinne to do albumu, ale zaryzykuję
A co niby im brakuje, żeby ich nie pokazywać publicznie. Bardzo fajne zdjęcia!
15. Kotletowo
ISO 1000 f/2.2 1/1000 - C5mk1 + 85 1.8
Fajne. Czym spowodowany taki krótki czas naświetlania??
popatrzyłem na ostatnie, potem popatrzyłem od pierwszej strony i mogę się podpisać pod uwagą Bangiego - kadrowanie mi nie odpowiada co szczególnie widać np. na ostatnim czyli 15. ale właściwie przewija się od pierwszego (ogólnie zupełnie fajnego) zdjęcia.
jaś - cenie każdą uwagę. Co dokładnie Ci nie leży. Kadrowanie jest dla mnie b.ważne.
Czołem,
Jeżeli mogę, to wypowiem się do kilku. Do tych, do których się nie wypowiadam, to nie wzbudziły moich emocji ani pozytywnych, ani negatywnych :-)
1 - OK, daje radę :-)
2 - Nie, nie lubię takich kadrów :-)
5 - super!! W to powinieneś pójść
8 - nie przemawia do mnie, zbytnio powyginani, zasłonięte twarze, oczy w cieniu, mina nic nie wyraża
9 - sorry, ale nie!
12 - super!! Bardzo dobre, świetne kolory, kadr, fajnie widac âciepłeâ ubrania, co mile współgra z ciepłymi kolorami i porą roku. Plus za wyretuszowanie fotografa w okularach :-)
13 - nie! Laska wyjęta z 5th Ave weszła po pas w jakieś zielsko⌠Nie broni się to - chyba że byłby tego cały cykl, ale widzę jedno (technicznie dobre).
14 - klasa! Może można było ciut ocieplić, ale ogolnie ekstra! Fajna mała GO, kontrast kolory, no i kadr :-) Przerobione przez panas_k - nie! za żółto.
15 - nie! Nic tu nie ma. Nieciekawa mina, nieciekawy kadr. Ramię gościa z lewej od czapy. Sorry, ale jak to wesele, to takim kadrowaniem i uchwyceniem miny tej pani sprawiłeś, że wyszla jak na pogrzebie :-(
Podsumowując, wg mnie wiekszość Twoich zdjęć jest albo bardzo dobra i dopracowana, albo raczej słaba. Dziwi taki rozrzut. Pokaż kolejne :-)
Pracę są nierówne bo nadal się uczę.
Swiadoma fotografia jest u mnie w fazie [mam nadzieję] rozwoju od końca 2013r.
Dzięki za konkretną opinię. Jak tylko będę miał świeży, ciekawy materiał to wrzucę.
Przemek
Wrzucaj kolejne...