Szczerze mówiąć także "wisi" mi ten problem, który to uważam za lekko wyolbrzymiony. Regulowanie wszystkiego i cenzorowanie trąci mi lekko starym systemem, ale jak ktoś się nudzi i nie ma żadnego zajęcia to zajmuje się takimi pierdołami.
Wersja do druku
Szczerze mówiąć także "wisi" mi ten problem, który to uważam za lekko wyolbrzymiony. Regulowanie wszystkiego i cenzorowanie trąci mi lekko starym systemem, ale jak ktoś się nudzi i nie ma żadnego zajęcia to zajmuje się takimi pierdołami.
Trochę z niewiedzy jak zmienić domyślne ustawienia a troche dla lansu, że mają iPhona :P
Jakie proporcje między tymi postawami ? Nie wiem.
Ja chyba też bym tego nie dokładał do regulaminu. Ostatnio jakiegoś nie doczytałem to znaczy zaakceptowałem przed przeczytaniem i wyłudzili ode mnie trzy dychy. Tu będzie podobnie i przysporzy to tylko roboty moderatorom. Ale może założyć wątek gdzie znalazłyby się pewne zachowania czy wpisy uważane powszechnie za obciach na Forum?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Wysłane ze sklonowanych obcęgów
To forum fotograficzne i o ile może mnie zainteresować, kto czym fotografuje, to zupełnie nie obchodzi mnie telefon, jakiego używa. Tym bardziej, że jak ktoś wspomniał wyżej, często w poście są dwa słowa komentarza i zaraz cała linijka, z czego to wysłane.
Ale można jeszcze inaczej. Jak by na to nie patrzeć, jest to reklama.
I urządzenia, i softu. Jeśli ktoś bardzo chce reklamować na forum swoje urządzenie telefoniczne, niech zapłaci złotówkę od swego postu z reklamą urządzenia, którego używa.
Mógłbym wtedy przełknąć te wszystkie tapatalki wiedząc, że wysyłający płaci na zbożny cel, np. utrzymanie serwera.
Mnie to irytuje, ale nie głosuję za regulaminowym zakazem.
Powinna wystarczyć presja społeczna. A poza tym na forum nie widać człowieka, więc każdy rys osobisty jest cenny....
-->> Wysłane tym razem z peceta, ale mam też iPada, iPhona i iPoda, oraz sporych rozmiarów telewizor <<--
Ten podpis z czego został wysłany post to raczej kwestia oprogramowania, które samo, czasem bez wiedzy, dorzuca taki kawałek tekstu.
A myślałem że jestem sam :uff:
O ile dzieciaków chwalących się sprzętem kupionym przez rodziców potrafię zrozumieć, to dorosłych ni w ząb. Pewnie zwykłe prawo stadne..
Też jestem za usunięciem. Może W TEJ CHWILI nie jest to jeszcze bardzo uciążliwe ale pracuję w Banku gdzie czasem a aplikacji w wymianie maili gdzie wątek jest dość długi i wieloosobowy, to 4/5 czasu na przeczytanie tegoż wątku zajmuje odfiltrowywanie treści od pozostałej zawartości maila potocznie zwanej spamem (właśnie te stopki podpisy itd. ) Poza tym po co zaśmiecać bazę danych setkami kopii tego samego zdania? Stopka na bazie wisi raz. Ale taki spam w treści postu już nie.
A wracając do CB to bywały posty z tym wpisem "wysłano z" który był tak umiejscowiony że w życiu bym nie pomyślał że to już jest stopka. To był dla mnie po prostu enter w treści postu co przeszkadzało w czytaniu.
A ja głosowałem przeciw, nie jest to chyba problem rangi regulaminowej...
Jest to raczej sprawa elementarnej kultury i szacunku dla innych czytających, ale również tolerancji!