Ostatnio coraz więcej osób pisze na końcu posta zdanie dotyczące tego czego użyli do wysłania tegoż posta. Po co?
Wysłane z dyni na satanistyczne Halloween.
Ostatnio coraz więcej osób pisze na końcu posta zdanie dotyczące tego czego użyli do wysłania tegoż posta. Po co?
Wysłane z dyni na satanistyczne Halloween.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Te podpisy są automatycznie dodawane przez programy z których został napisany post, oczywiście jest opcja żeby wyrzucić ten podpis ale nie wiedzą albo nie chcą tego zlikwidować.
Fakt, trochę to irytujące przy przeglądaniu
A co to komu przeszkadza.
czarna puszka a raczej dwie + słoiki (to się zmienia)
wyszukiwarce forumowej przeszkadza, to raz.
uzytkownikom, ktorzy musza czytac darmowa reklame, to dwa.
po to sa google, zeby znalezc opcje wylaczania takiego spamu.
a dodatkowy zapis w regulaminie tego forum moze znaczaco pomoc niektorym w umiejetnosci wyszukiwania takich informacji. osobiscie jestem zdecydowanym zwolennikiem dodania takiego zapisu w regulaminie, bo to jest robienie smietniku z forum...
tez mam nadzieje, ze ten watek sciagnie osoby zmeczone takimi dopiskami i okaze sie to na tyle silny glos, ze pojawi sie stosowny zapis w regulaminie forum...
czarna puszka a raczej dwie + słoiki (to się zmienia)
Nie wiedzą... szczególnie Ci, którzy ten podpis mają zmodyfikowany po swojemu
Tak - irytują, bo często jest tylko kilka słów treści postów , a większość to stopki, podpisy itd. i trzeba przebijać się enty raz przez to samo.
O ile widzę sens stopek np. sprzętowych, czy z linkiem do galerii, to już to kto jaki tel. posiada z mojego punktu widzenia jest kompletnie nieistotne. A może ludzie fora mylą?![]()
Chcą się pochwalić smartfonem, albo innym tabletem. Przecież nie każdy ma.
|6D|60D|S 14 2.8|S A35 1.4|C70-200 L4|C50 1.8|C85 1.8|430EX|
andrzeswierc.pl
Ludziom nie chce się zaglądać w opcje tapatalka, a można to zrobić w 1 minutę. Jestem za, bo też mnie to irytuje, a u siebie mam podpis wyłączony