Marcin Gajowiak, a jak Ci wychodzą B&W bo niestety u nas nie ma szans, no i przy jednym czarnym ogólnie nie ma szans na równe B&W. Również sporo drukujemy usługowo i szukamy czegoś co da nam B&W bez zafarbów, coś co ma więcej niż jeden czarny tusz.
Wersja do druku
Marcin Gajowiak, a jak Ci wychodzą B&W bo niestety u nas nie ma szans, no i przy jednym czarnym ogólnie nie ma szans na równe B&W. Również sporo drukujemy usługowo i szukamy czegoś co da nam B&W bez zafarbów, coś co ma więcej niż jeden czarny tusz.
Cieszy mnie to :)
Witam.
W tej chwili posiadam drukarkę ip7250 z ciss. Planuje zakup kolejnej drukarki i patanie do was czy zostać przy ip7250 czy kupić epsona L800. Drukuje czsami zdjęcia na ewentach i denerwuje mnie startowanie drukarki canona, bardzo długo zbiera się do druku i często czyszczą się głowice drukujące (czasami trwa to nawet kilka minut pomiedzy wydrukami). Dodatkowo znalazłem informację że można do L800 dokupić tackę i drukować na kartach plastikowych. Można by to wykożystać do druku na pendrive'ach w kształcie karty kredytowej, tylko nie mogę znaleść takich "penów" do nadruku. A może jakaś inna propozycja? Póki co rozwiązania DNP termosublimacja nie wchodzi w grę.
Mam sześciokoloròwke Canona 6250 na ciss I świetnie radzi sobie z drukiem CD I DVD. Còż rozruch jest długi ale Potem działa szybko I bezbłednie. Dla mnie zaletá jest że łyka większá gramature papieru.