jak dla mnie wszystkie bardzo dobre obrazki, 35 najlepsze, bo trochę inne niż te z serii górskiej
Wersja do druku
jak dla mnie wszystkie bardzo dobre obrazki, 35 najlepsze, bo trochę inne niż te z serii górskiej
10 z rowerow bardzo na tak, bardzo dynamiczne.
25 z rekonstrukcji- no ok, tu mnie zaskoczyles, generalnie patrze na te wszystkie rekonstrukcje, mimo, ze jestem historykiem z wyksztalcenia to podchodze do tego jak do dziwnej zabawy, no nie komentuje, nie oceniam, nie dla mnie. Nie moje klimaty. Ze zdjeciami z takich imprez tez mam problemy, bo ok, ogladanie zdjec np z Powstania Warszawskiego to cos innego, niz z jakiejs nawet najbardziej wypasionej inscenizacji. Taki kadlubek. Mnie by w tym wszystkim interesowaly didaskalia i tak zwane boki. Ale 25 jest ok, bo faktycznie kontent ciekawy.
Co do skokow, hm, no nie wiem. Ńiby wszystko jest widowiskowe, ale to wbrew pozorom nie wystarczy, aby wciagnac widza....
Masz takie zdjecie sedziow w kabinach, nie pamietam numeru. Moze w kwadracie, paradoksalnie ciasniej, zby te geometrie wybic?
Choc na marginesie ladnych kilka fotek za ciasnych :)))))
Pozdrawiam, wytrwalosci!
38 - 41 Poczytaj sobie trochę o panoramowaniu. Obiekt powinien być jednak w miarę ostry, albo jakiś jego element przynajmniej.
47 - odbijanie się w goglach jest ZŁEEEE!
48 kicz straszny, nie rób tak więcej bo będą się z ciebie śmiali;)
moje ulubione z tamtego pleneru ;-)
O panoramowaniu coś tam kiedyś czytałem ;) pewnie już sporo ulciało z biegiem czasu. U mnie utrudnieniem był fakt, że riderzy poruszali się w moją stronę (zbliżali się dość szybko do mnie) a nie w stałej odległości ode mnie ;)
Próbowałem się nawet ratować błyskiem flesza co by ich trchę zamrozić, ale lampa jeszcze rządzi bardziej mną niż ja ją.
Może rzeczywiście niepotrzebnie zamieściłem takie nieostre kadry..
Takie zwykłe panoramowanie jest na pierwszej stronie galerii z DH.
48 to mój pierwszy raz ;-) a z pierwszego razu jestem zadowolony więc się cieszę ;-)
Dzięki Wam za odwiedziny i chwilę czasu poświęconą na komentowaniu!
downhill -czyli zjazd na czas z góry na rowerze ;-) w skrócie DH
coś w ten deseń
http://www.youtube.com/watch?v=v3nkzjACUG4
Zdjęcia z DH są na pierwszej stronie tego wątku - o to mi chodziło ;)
no i znów się czegoś nauczyłem ;)