xserve zwykle kupują firmy w relacji do istniejacego u nich srodoweska/sieci maczkowej. inaczej trochę mija się to z celem... polecam jednak papkę marketingowa - jest a napewno byla o tym mowa.
Wersja do druku
xserve zwykle kupują firmy w relacji do istniejacego u nich srodoweska/sieci maczkowej. inaczej trochę mija się to z celem... polecam jednak papkę marketingowa - jest a napewno byla o tym mowa.
E, no co ty bebop? Prawdziwy Polak Administrator nie czyta marketingowego badziewia, żadnych tam broszur dla początkujących z obrazkami. On wie wszystko, a jeśli czegoś nie wie, to zaraz znajduje w googlach. Czego nie ma w googlach tego nie ma. Czego nie zna, to nie lubi, a jesli czegoś nie lubi, to znaczy, że to złe jest. Co prawda w takim tvn 30xservów gra i buczy: http://www.apple.com.pl/news/tvn/ - ale to chyba jakiś przypadek jest, no bo przecież takiego xserva nie idzie skonfigurować nawet :)
Oj chyba musisz trochę doczytać. Wybacz, ale Twoje informacje są głęboką nadinterpretacją. I to dziwaczną. Pokaż mi pieca z windą na pokładzie, na którym tak - jak w tym momencie - mam uruchomione: Photoshop, Illustrator, InDesign, GG, iChat (AIM), pocztylion, SAFARI (najszybsza przeglądarka internetowa), słucham sobie muzyki pod iTunes, przesyłam 400megówkę via ftp. Spytasz po co? Pracuję - projektuję, ale kiedy czekam na kolejne dane - czytam to forum, rozmawiam z przyjaciółmi. A może chcesz usłyszeć kiedy robiłem ostatnio instalkę systemu? :-> System jeszcze nigdy mi się nie powiesił. I nie doklejają mi się żadne gówna, kiedy przeglądam stronki (nawet erotyczne, choć te nie za bardzo lubię) pod Internet Exploderem, o przepraszam, tego usunąłem z dysku. Mam tylko Safari i Mozillę. A może chcesz usłyszeć jaki to superkomputer? To tylko najtańszy laptop z jedynymi 933 megaherzami... Wiem, że to nie miejsce, ale wybacz, sam się prosisz... :-(Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
no proszę koledzy macewangeliści z Szarlotki :-) ale to w dziale software siedzimy a nie hydepark. zresztą tu bić pianę nt. apple nie ma sensu. każdy z nas ma prawo w równym stopniu... do swojej głupoty i mądrości - i niech tak zostanie. ważniejsze jest pstrykanie :-)
A tak a'propos to ktos z macowcow byl na 3cim Siedlisku?Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Również pozdrawiam! :-)Cytat:
Zamieszczone przez bebop
W książeczce "Getting Started" którą dostałem z serwerem na stronie 58 ani 59 słowa "MacOS", "10.3" ani "10.4" nie występują ani razu (mogę przesłać skan). Może to dlatego, że tytuł tej książeczki to "Mac OS X Server Getting Started for Version 10.3 or Later", natomiast na DVD jest napisane "Mac OS X Server (..) Version 10.4.2".Cytat:
Zamieszczone przez RafalK
Nie omieszkam ;-)Cytat:
Wiesz, gdyby to ode mnie zależało... skrzynka browara i Twój :)Cytat:
Nie z windą co prawda.. ale kiedyś na moim PIII 500MHz miałem standardowy zestaw do powodowania otwartych szczęk u kolegów którzy przychodzili do akademika: nagrywanie CD x8 "on the fly", ripowanie z drugiego CD, Gimp z obrazkiem 2Mpix, VMWare z emulowaną Windą 95, okienko z telewizorem, w drugim okienku odtwarzany film. Wszystko chodzące milusio płynnie, bez większego obciążania systemu (nowy xterm otwierał się bezczasowo). Od tamtej pory zegary moich sprzętów poprawiły się tak o 300-400%, ale tak porządnie skonfigurowanej maszyny już nie miałem :(Cytat:
Zamieszczone przez iREM
Oo, co prawda książeczka niedobra, ale za to znalazłem dwa wielkie, białe, samoprzylepne jabłuszka (notabene nijak nie pasujące do maszyny po zamontowaniu jej w racku). Przylepię sobie gdzieś w serwerowni na SF280R :)
Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że napisałem pierwszy post w dziale software, bo wydawało mi się, że wątek dotyczyć będzie nowego softu :shock:
pozdrawiam
Rafał
to ja w ramach totalnego OT (choć winda z postu Muflona zostaje) polecę płytę Miles'a Davis'a "Ascenseur pour lechafaud" czyli lift to the scaffold. 1957, dobry rok Davis'a. i żeby nie było to sobie właśnie włączam :lol:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
akurat ;-)Cytat:
softu będzie dotyczyć, jak ktoś ten soft z nas "pomaca", póki co siłą rzeczy zeszło na pierdoły. :lol:Cytat:
pozdrawiam