Nie znam żadnego zootechnika. Mówię jako fotograf.
Aparat po pierwszym zleceniu, wszystko gra.
Dziękuję za pomoc. :mrgreen:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Może rozwinę temat kuriera, bo pewnie jest tutaj więcej krakusów, warto uczulić że na łapy mu trzeba patrzeć bardzo uważnie - przy wypełnianiu listu przewozowego podsunęłam mu wydrukowany list z serwisu, żeby sobie spisał dane. Facet warknął "Wiem, jak się wypełnia listy przewozowe". Nie zdążyłam zapytać czy zna na pamięć dane wszystkich kontrahentów bo w międzyczasie zdołał wpisać w liście, że paczka waży 10kg :mrgreen: A kwotę ubezpieczenia (którą podałam z faktury), udało mu się zmniejszyć o jedno zero :mrgreen:
Przynosząc mi paczkę powrotną machał nią w łapie trzymając za jeden róg plastikowej torby i na moich oczach walnął nią o ścianę korytarza. :shock::shock::shock: Widząc to uznałam, że mam gdzieś regulamin DHL i nie podpiszę niczego dopóki nie rozpakuję paczki na miejscu i nie sprawdzę czy nie ma widocznych śladów uszkodzeń, zamiast czekać później aż centrala podeśle mi kuriera do spisania protokołu szkody. Scenę, jaka się przy tym rozegrała, skomentuję tak - nie lekceważ przeciwnika, nawet jeśli na oko jest to kobita chuchro metr sześćdziesiąt. :twisted:
Never ever.
Jeszcze raz dzięki 8)