A jaka ma czerokosc? Bo nie wiem czy im szerszy = bardziej wygodny czy nie.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wersja do druku
A jaka ma czerokosc? Bo nie wiem czy im szerszy = bardziej wygodny czy nie.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Pierwszy jest z klamerkami (nie ufam takim rozwiazaniom). Za to drugi jest za krotki dla mnie :cry:Cytat:
Zamieszczone przez dentharg
Osobiście wole nikomu nie imponować, bo nie cierpię jak ktoś mi liczy. A jak ktoś się pyta co to za aparat i ile kosztował to mówię że to taki stary wilegachny Zenith z naklejką Canon. Przeważnie wierzą.Cytat:
Zamieszczone przez Gizzmo
Dobre - ludzie są naiwni a szczególnie wstyd się przyznać moja żona jak przynoszę do domu kolejny obiektyw za 3.000 to mówię iż tylko pożyczyłem - i tak mam już ich 5 wszystkie pozyczone. buziaki
Interesuje mnie pasek do apartu ale taki ktry by był szybko odpinany, ma cos takiego Lowepro.
Ktos uzwa takiego lub podobnego?
Ja mam do statywu taki pasek Tamraca - on w zasadzie jest ideologicznie właśnie przeznaczony do aparatu. Sympatyczny w dotyku, solidny itp. Całkiem spoko, jak kiedyś będę miał do wyrzucenia trochę $$$ to sobie takie do body może też dokupię. Ten kupiłem tylko, bo żona się domagała paska do statywu - dla mnie te dostarczane z Canonami są OK.
MATIN miał chyba też w ofercie paski z klamerkami...
Sprawdz na allegro.
Ja to straszny amator jestem bo nie mogę pojąć po co pasek ma być szybko odpinany, lub w ogóle odpinany ???Cytat:
Zamieszczone przez aqua
Prosze o oświecenie ;)
jakbys sam nosil swoj statyw, to bys pasek z wlasnej woli kupil :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez muflon