Ale jeżeli nie jest zdecydowany i ma do wyboru fotografa ze znaczkiem i fotografa bez, znaczek może zacząć mieć znaczenie.
Wersja do druku
życie jest brutalne i wybierze tego z lepszą ofertą
czyli cena , ilość bo rozumiem że poziom fotografii jest podobny
a znaczek nie będzie miał znaczenia
Zrobiłeś jakieś badania na ten temat?
a po co badania ?
ja bym tak zrobił, zapewne Ty też i
każdy zdrowo myślący człowiek ,
jeżeli mamy taka sama jakość to co byś wybrał 2x audiA4 z napisem znam Prezydenta czy raz audi A4 bez napisu za te same pieniądze?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
MM
a czemu tak sądzisz ? :)
te napisy na audi to maja być odwrotnie ;)
Handelson
i dobrze że masz takie zdanie
ale życie jest brutalne i klienta na znaczki jest bardzo mało
a beż znaczków tysiące
każdy człowiek szanuje swoje ciężko zarobione pieniądze
ale zgadzam sie też z tym że KTO BOGATEMU ( Z FANTAZJĄ ) ZABRONI WYDAC KASĘ TAK JAK CHCE , CZYLI WYBRAĆ AUDI Z NAPISEM ZAMIAST BEZ NAPISU DWIE SZT, podkreślam że te trzy samochody maja takie samo wyposażenie :)
Piotrek było ustalone że jakość zdjęć jest taka sama
tylko jeden ma znaczek drugi nie
a pytanie było którego wybiorą :)
tego ze znaczkiem czy tego bez
i jeszcze raz napisze tego z lepsza cena, ilością itp znaczek dla 99% nie ma znaczenia,
badań czy będzie to 99% nie przeprowadzałem , mówi mi to moje doświadczenie życiowe , ale co ja tam w życiu doświadczyłem :)
dodam jeszcze to jest moje zdanie,
i szanuje zdanie innych
:mrgreen:Wolę kilku takich klientów "na znaczki" za parę koła niż tysiące za miskę ryżu :mrgreen:
Powtórzę, rozmawiamy o porównywalnych ofertach, także cenowo. Nikt kto ma budżet na fotografa 2k nie weźmie takiego za 4 bez względu na to czy ma znaczek czy nie. Natomiast klient z budżetem 4k mając do wyboru fotografa za 4k ze znaczkiem i fotografa za 4k bez znaczka, zdjęcia obu mu się podobają może pomyśleć że ta plakietka jednak coś znaczy, może uważać że fajnie będzie wspomnieć o tym znajomym, powodów dla których znaczek przeważy szalę może być pińcet.