Przepraszam, ale to naprawdę działa na nerwy. Od tej pory w tej sprawie milczę jak grób :)Cytat:
Zamieszczone przez hazan
Wersja do druku
Przepraszam, ale to naprawdę działa na nerwy. Od tej pory w tej sprawie milczę jak grób :)Cytat:
Zamieszczone przez hazan
A ja myślę że Vitez i Przemek cierpią na hroniczną niechęć do siebie. Vitez nie lubi "napompowanych" Panów (z których Świnoujście zresztą słynie), a Przemek nie lubi tzw. cieniasów za jakiego pewnie ma Viteza. Biorąc pod uwagę iż Panowie mają dość specyficzne (złośliwe i uparte charakterki) temat nie wygaśnie jeszcze przez parę lat :wink: Stawiam brylanty przeciw orzechom że mam rację.
Oczywiście bez urazy Panowie. Dajcie sobie na luz.
Pozdrowienia.
a co znasz kogos - slyszales moze o ZEBKU - jego znaja w calej polsce!Cytat:
A ja myślę że Vitez i Przemek cierpią na hroniczną niechęć do siebie. Vitez nie lubi "napompowanych" Panów (z których Świnoujście zresztą słynie),
Z tego co wiem to Zebek juz z 5 lat temu miał duże problemy z wymiarem sprawiedliwosci. Dziwna drogę sobie chłopak wybrał, ale cóz jego wybór.
A tak poza tym, jeszcze jak mieszkałem w ś-ciu, słyszałem o kilku rewelacjach że tak powiem "z pierwszej reki" i nic w tym dobrego nie było. Tyle że miasto zaczęło wydzielać dość "przykry zapach", jeśli wiesz o czym mówię.
Pozdrawiam.
ale sytuacja radykalnie sie zmienila...Cytat:
Z tego co wiem to Zebek juz z 5 lat temu miał duże problemy z wymiarem sprawiedliwosci. Dziwna drogę sobie chłopak wybrał, ale cóz jego wybór.
Teraz obecnie przygotowuje sie do swojego debiutu w Strongmenach i co sie nie dziwie ma lepsze wyniki niz najlepsi(Naj) - jest mozliwe ze bedziemy miec nowego mistrza polski (narazie Pudziana nie pobil tylko w martwym)! :twisted:
Jeśli to pozwoli mu normalnie funkcjonowac w społeczeństwie, to życzę mu powodzenia. :D
do pracy fizycznej to on sie nie nadaje a tym bardziej do umyslowej , a propo 31.07 u nas w miescie odbeda sie Mistrzostwa Swiata Strong-Men moze cos popstrykam!Cytat:
śli to pozwoli mu normalnie funkcjonowac w społeczeństwie, to życzę mu powodzenia.
Scyzoryki was by tu pododzili.
Albo chłopaki z Wołomina. :mrgreen: