Miales w tej dyskusji nie uzywac stanowiska Moderatora :P wiec nie ciachaj ani nie cenzuruj watku tylko przenies co trzeba w CALOSCIdo Hydeparku
![]()
Miales w tej dyskusji nie uzywac stanowiska Moderatora :P wiec nie ciachaj ani nie cenzuruj watku tylko przenies co trzeba w CALOSCIdo Hydeparku
![]()
dSLR + coś tam...
Skoro ci tak zalezy to bedzie w Hydeparku... tylko problem jest z tym "w CALOSCI" ... nadal nie mam ochoty na chirurgiczna babranine a przenoszenie niektorych wypowiedzi bez edycji to byloby okaleczenie tego watku... jak sie bede nudzil to to zrobie, by i inni mogli sie posmiac jak moza miec tak niski poziom zrozumieniaZamieszczone przez santiblue
(oj... znowu jezdze po tobie
).
Sory Vitez, ale ja odniosłem zupełnie inne wrażenie.Zamieszczone przez Vitez
//mj
A masz prawo sobie odnosic wrazenie jakie tylko woliszZamieszczone przez Aszu
.
A moje zdanie i podejscie jest takie jak powyzej, twoje wrazenie tego nie zmieni, jest tylko opinia niezgodna z moim wlasnym, prawdziwym podejsciem :P
I bardzo dobrze, mamy odmienne zdanie i to się liczy.
Co by było, gdyby wszyscy mieli podobne gusta!
//mj
Zrozumienia czego? Do mnie pijesz? Chyba nie zbyt dobrze celujesz. A poza tym "tobie" pisze sie z DUZEJ litery bo z malej to brak szacunku. Taki elokwentny a zasad kultury chyba troszke brakuje....Zamieszczone przez Vitez
dSLR + coś tam...
jakoś żeś się sam udatnie zrecenzowałzem prostak i tylko niegrzecznie się wypowiadac potrafie.
więc nie bedzie żadnej riposty; nie chce mi się z Tobą gadać, Vitez, boś burak niereformowalny (to za moje niskie IQ, od którego się odczep, bo i tak nie sięgniesz)
i za przedmówcą: jak piszesz do kogoś, to pamiętaj jednak o dużym "T"
Panowie, to forum nie służy do rzucania obelg. Musimy (nie znamy się osobiście) się tolerować, i wymieniać doświadczeniami.Zamieszczone przez zbichuu
To że ktoś napisze Tobie przez t - trudno, mnie to nie razi.
Zniszczyć coś na co Ktoś długo pracował jest łatwo.
OK?
//mj
no nie ...prostego pytania zawartego w przenosni
nie mogę tego tak zostawić
przecież to bełkot
"proste pytanie zawarte w przenośni"
a wiesz li Ty, co to przenośnia ? z definicji pytanie w niej zawarte nie może być proste, pomijając fakt, że zwrot "założę się, że nie czyta crw" ma się do przenośni jak Twoje IQ do mojego
lata świetlne Panie Moderator
i pokropkój sobie ile chceszKropka z mojej strony
[ Dodano: 23-07-2004 ]
okOK?
ale to nie ja zacząłem obrażać i mam prawo się bronić przed niewybrednymi atakami
proponowałem Vitezowi zawieszenie broni i przejście do meritum, i to dwukrotnie
i co ? i nic
Pozwól ZDZICHUU, że spytam, (nie obrażając):
Czy wiesz kiedy człowiek może wykorzystać swoje IQ?
Właśnie w takich sytuacjach.
IQ to suche liczby, o niczym nie świadczą. Można IQ mieć duże i siedzieć w "ciemnościach". Liczy się to czy umesz z niego korzystać.
Czy umiesz zapanować nad emocjami? Jeśli nie to IQ jest nieużywane.
Sposób przekazu też jest ważny.
Mając postawę roszczeniową w stosunku do innych ludzi, powodujesz, że nie jesteś traktowany poważnie.
Zanim napiszesz coś o kimś, przemyśl to ZDZICHUU.
[ Dodano: 23 Lipiec 2004 ]
i trudno! Świat się nie zawali.proponowałem Vitezowi zawieszenie broni i przejście do meritum, i to dwukrotnie
i co ? i nic
//mj