Jakaś wykladzina dywanowa brrr... W miejscu do tanczenia kawałek parkietu, ale zaledwie skrawek. Od podłogi tez można niekiedy odbijac? Od jakiej?
Jakaś wykladzina dywanowa brrr... W miejscu do tanczenia kawałek parkietu, ale zaledwie skrawek. Od podłogi tez można niekiedy odbijac? Od jakiej?
ja tam nie preferuje zadnych parasolek i softboxow, no nie studio, mam robic reportaz a nie dekorowac sale wlasnym sprzetem
wiadomo ze brazowy sufit to problem, ale ja mimo to i tak bym celowal w sufit, byc moze wieksza moc bedzie potrzebna i tyle, a ze zdjecia nie beda tak naswietlone jak moje wyzej to trudno, nie da sie zrobic wszystkiego
A ściany?
Lustra...
ta od podlogi odbijac dobre dobre :D
wal w sufit troche mocniej , pewnych rzeczy sie nie przeskoczy
Tak własnie myślałem, jak ta lampa z tylu blysnie z mocą obliczona z tej z Body aparatu to slave moze nie doswietlic. Czyli gdy są spiete dwie lampy( jedna na aparacie druga gdzieś w kacie), ETTL się mija z celem, najlepszy manual. To może nie ma sensu kupować dedykowanych pod Canona pocket-wizardow? Już napewno nie na sale halowa.. Gdzie znajdują zastosowanie systemy dwóch lamp z włączonym ETTL?
spokojnie mozna kupic jakies tanie chinskie wyzwalacze, mi ETTL przydaje sie w plenerze, dlatego zakupilem Pocketwizardy
Czy mając taki tanie chińskie pocket wizardy, lampa na Body będzie nadal pracowała w ETTL?