Chyba troszkę przesadzaszCytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wersja do druku
Chyba troszkę przesadzaszCytat:
Zamieszczone przez Vitez
Tak zle to chyba nie ma.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Ja zawsze jak jade pociagiem to przesypiam wiekszosc trasy (i to bez uzycia gazow), a mimo to (odpukac) jeszcze nic mi nie zginelo.
Moze mam szczescie, moze na bezpiecznych trasach jezdze a moze po prostu "terror w pociagach" jest troche przesadzony.
I na ulicy mozna dostac w leb i zostac bez plecaka.
Bywa... ale glownie w pociagach nocnych. Pozdrozowalam swojego czasu trasa Białystok - Wawa ze dwa razy w tygodniu - pomiedzy godzina 6ta a 22 - nigdy nic sie nie dzialo w pociagu. Predzej w Warszawie ktos mi sprzet na ulicy zabierze :-)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Vitez, jestes przewrazliwiony.. ;) A jak nie radzisz sobie z tym obciazeniem psychicznym posiadania drogiego sprzetu to sprzedaj i kup cos tanszego - proste. Jeszcze nam osiwiejesz .. ;)
Nie przewrazliwiony tylko pisze z wlasnego doswiadczenia (wjazd 6 karkow) lub kolegow (gaz nasenny).
Zreszta to moja sprawa ktora postawilem jasno - ja ze sprzetem nie jedze pociagami. Wy robcie sobie co chcecie. Nie widze w tym temacie powodu do takiego wsiadania na mnie jakie prezentujecie :? . Troche tolerancji dla czyjegos odmiennego zdania zycze.
.. bylo trzeba kupic 300D z kitem :mrgreen: A co do Biebrzy - zawsze mozecie zrobic splyw kajakowy :)
[QUOTE=Czacha]Vitez, jestes przewrazliwiony.. ;) QUOTE]
Szanuje zdanie Viteza...Widocznie ma podstawy do takiego sadu.
Ja mam osiem szwow na glowie po tym jak dwoch lysych wysiadlo z e klasy
na srodku skrzyzowania i skopali mnie pod wejsciem do mojej roboty w srodmiesciu Wawki,w bialy dzien,w polowie lipca...Sprawa niby trafila juz do prokutratury,a mnie ledwo udalo sie zdobyc fragment filmu z zajsciem z zapisu kamer wokol budynku.Policja jakos nie spieszy sie ze sprawa.Dlaczego?
Moje prywatne sledztwo wykazalo,ze Mercdedes,z ktorego wysiedli nalezy do...Palacu Mostowskich.
Zyjemy w kraju,gdzie ci co maja bronic porzadku sami go lamia,a ci co nami rzadzili byli handlarzami narkotykow,lapowkarzami i zwyklymi przestepcami (nie dotyczy to kazdego bylego taryfiarza).Teraz jesli mi ktos powie,ze ma w rodzinie "psa" jedno co moge mu powiedziec to wyrazic niecenzuralna opinie z uzyciem slow na "ch","s" i "k"...
Cytat:
Zamieszczone przez Scaramanga
Uwazam ze mimo bolesnych wlasnych przezyc zbytnio uogolniles.
Tak samo jak obiegowa opinia o nas za granica, ze wszyscy Polacy to pijacy i zlodzieje i ze kazdy mocno przeklina :?
No ale zesmy wylezli...EOT.
Przykro mi,Vitez,ale wspolpracowalem z nimi kiedys przez 4 lata i teraz wiem jedno.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Policja to fikcja,ona nikogo przed nikim nie broni,a haslo racjonalnie myslacego czlowieka powinno brzmiec:"Obywatelu bron sie sam"...
Tyle dygresji,a co z wyjazdem?
chetni ciagle sa - tj. Tomek, mxdanish (dzis z nim gadalem) i ja. miejsce mozna zmienic, ale czas nagli i ... trzeba cos juz konkretnie ustalic.Cytat:
Zamieszczone przez Scaramanga
Tomek: a co z Bialowierza? wiatrak jest do ,,wziecia'' ?