witam,
zauroczony dzika przyroda proponuje wycieczke w okolice biebrzy (http://www.biebrza.org.pl/). proponowany temat do focenia to krajobrazy plus ptaszki. proponuje wyjazd w piatek (mozliwie wczesnie), tegoz dnia zrobic ,,rozeznanie'' w terenie, a nastepnie (sobota i niedziela) poranne lowy. po poludniu focenie przyrody (moze makro jakies?) no i wieczorem (musowo) zachody sloncapowrot niedziela (po zachodzie).
zaproponowany przez kol. Trzaske lokal to ,,wioska Gugny, pare chalup na krzyz, posrodku bagien, juz na terenie parku. Bardzo fajny gospodarz w agroturystyce, tubylec, wiec wie co i gdzie sie chowa w tych lasach, kiedy warto przyjechac i gdzie sa najniebezpieczniejsze bagna.'' (z prywatnej konwersacji miedzy mna a Trzaska). trzeba by bylo zebrac chetnych i zarezerwowac chate.
proponowany termin to 23-25 wrzesien (oczywiscie nie musi to byc koniecznie piatek-sob-niedziela: celowo proponuje te dni, ze wzgledu na to, ze ludzie (generalnie) pracuja w pn-pt. ja jestem elastyczny)
z tego co juz wiem, chetni to: Trzaska, Tomek Golinski, ja. osoby, ktore juz wyrazily chec focenia w okolicha B-stoka to mxdanish, Metus, Scaramaga, Follman - odezwijcie sie Panowie.
Oczywiscie czekamy na zgloszenia wszystkich zainteresowanych, ktorych jeszcze nie wymienilem!. no i oczywiscie tematyka foto-spotkania jest otwarta...