Zgadza się, już mi ktoś zwrócił uwagę w tym samym wątku na pl.rec.foto.cyfrowaCytat:
Zamieszczone przez akustyk
A ja w życiu swojego Sony Vaio nie zamieniłbym na żadnego innego notebooka :mrgreen:Cytat:
Wersja do druku
Zgadza się, już mi ktoś zwrócił uwagę w tym samym wątku na pl.rec.foto.cyfrowaCytat:
A ja w życiu swojego Sony Vaio nie zamieniłbym na żadnego innego notebooka :mrgreen:Cytat:
hehe... bo jeszcze pamieci do niego nie dokupowales :DCytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
jak przyjdzie ten moment, to zobaczysz dlaczego czesciej sprzedaja sie Toshiby, IBM-y i Delle :)
Tu się pan mylisz. Kupowałem i są jak najbardziej typowe. A z IBM'em to palnąłeś jak przysłowiowy łysy o beton. Ten producent dopiero ma wszystko nietypowe :shock:Cytat:
to moze masz jakies nowe Vaio, albo dobrze trafiles :) bo w wielu starszych byly bardzo dziwne pamieci, ktore kosztowaly fortune. natomiast w przypadku IBM nawet nietypowe pamieci sa wyraznie tansze.Cytat:
W zyciu nie kupie notebooka sony (ani zadnego innego kompa od nich)... Predzej ibm'a, toshibe czy dell'a :)
Miałem ci ja biurkowca IBM - po prostu cacko. Problem w tym, że absolutnie nie rozbudowalny i nie naprawialny. Zasilacz, niby typowy, ale o pojedyńcze milimetry inny niż klasyczne. Również wkręty mocujące w innych miejscach. Nietypowe złącza i tasiemki IDE. Nawet floppy, a dokładnie złącze i tasiemka były nietypowe.Cytat:
Nigdy więcej!
Widać nigdy w życiu nie będzie Cię na niego stać :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Mnie to nie stać na sony. Regularnie kupować nowy, bo stary się w trakcie gwarancji popsuł... Nawet bogaty by zbankrutował... :roll:
To trochę brzmi jak z pamiętnika serwisanta PC ;)Cytat:
Wiesz jak to jest z PeCetami - co jakiś czas trzeba je harware'owo upgrade'ować. Ów IBM (pewnie wszystkie IBM) do tego się nie kwalifikował; można było tylko postawić na nim jakiś router i to wsio.Cytat:
Zamieszczone przez KMV10
Ale poza tym był piękny :mrgreen: Pancerne blachy obudowy, dziesiątki filtrów przeciwzakłóceniowych, po prostu bajka.