obawiam się, że na końcu będziesz widział kolejne grupy, bez względu w którą stronę wycelujesz aparat :/ (chyba że będziesz celował w niebo :) )
Wersja do druku
Ale mozna tez zostac z hmmm 15-20 minut na poznanie siebie-grupy i wyruszenie krokiem powolnym ;) Wtedy sa duze szanse ze reszta grup juz bedzie o 2-3 lokacje dalej lub "za zakretem" ;)
Ale idac pierwsza grupa, bedzie zwala osob z tylu i nie bedziesz mogl sie odwrocic bo bedzie meeega stado, a tak bedzie moze parenascie osob z przodu tylko
Pozatym bycie z tylu daje nam mozliwosc dokladniejszej analizy fotograficznej obiektow bo nikt nas z tylu nie pogania :mrgreen:
A mi sie wydaje że jak przewodnik będzie widział że kolejna grupa jeszcze się nie zwinęła to nie będzie przyspieszał swojej... zrobiłaby się jedna wielka kupa fotografujących i co wtedy? :grin:
I wtedy jak skosnoocy :D Seryjne i do zapelnienia buforu na Small JPG :D
W sumie mozna to przedyskutowac z Thuringwethil np na gg ;) Jaka opcje lepsza widzi dla nas, dla osob ktore chca porobic naprawde pamiatkowe zdjecia ;) Zdjecia ktore beda mogly pokazac za 5-10-15 lat jak wygladala stocznia, w jakim byla stanie, jak bardzo opuszczona byla podczas ostatnich chwil swojego "zycia-wegetacji" ;-)
ok, w razie czego mozna jeszcze jutro uderzyc na gg, bo w sumie mam pare spraw do wyjasnienia ;) Pare zapytan itp. Ale poczekam do jutra zebym mial wszystkie pytania zebrane ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Edytowac nie moge ale wpadlem na pomysl :D Odnosnie lokalizowania sie, jak ktos jest chetny to mozna przeciez wydrukowac sobie napis Canon-Board.info na kartce i przyczepic do paska aparatu tak zeby bylo widac na karku :) Przeciez aparat i tak bedzie na wierzchu ubrania i tak, wiec widac bedzie :D Wiem, wiem, bedzie to wygladac jak banda chinoli i w ogole jak jacys fanatycy :D Ale czyz nie chodzi o dobra zabawe ? ;)
nie wiem, metka to trochę dziwny pomysł jak dla mnie. Co prawda lepsze to niż akcja typu 'okulary przeciwsłoneczne', albo 'krótkie spodenki' ;)
Chyba łatwiej byłoby rozpoznać forumowiczów np. obklejając taśmą w określonym kolorze [np czerwoną, taką izolacyjną za grosze w marketach] pierścień do zmiany ogniskowej lub ostrzenia na obiektywie... :D:D
Jak na razie prognozy pogodowe nie są najgorsze: zobacz
Pozdrawiam,
ze niby kazdy ma eL'ke hehe :D ? Ale pomysl z tasma jest dobry ! tylko nie obiektyw a pasek od aparatu :) Nie bedzie przeszkadzac a jak kilka osob stanie z takimi paskami to bedzie lepiej wygladac niz z poklejonymi aparatami heh :D