15.
Wersja do druku
Bardzo ładnie pokazałeś wielowymiarową ciemną stronę osobowości dziecka.
Na forum jest dużo o portretach, więc zamiast się pastwić rzucę linkiem do wątku w którym allgsm pokazał, że jeśli się chce to można http://canon-board.info/showthread.p...ight=portretem :)
hmm...nie widzi mi się to ostatnie zdjęcie. Jakoś nie przemawia do mnie. W 16 kadr mi się nie podoba.
Oj.. to ostatnie to chyba zachłyśnięcie się przesłoną ;) Każdy przez to przechodzi ;)
dobra raz się żyje ( ślub, plener mojego brata :)) tylko nie bijcie :P
18. 19. czekam na komentarze/krytykę :D
pozdrawiam trzeszcz
na 18. wykadrowałabym tylko na tę czerwoną rzeźbę jako tło, za dużo tego z tyłu imho
a na 19 ciutkę ostrośc brakuje ale fajny moment itp. lubię bardziej kontrastowe i zywe kolory, ale to ja :d
18. Zgadzam się z Gunia. Wg mnie zdjęcie źle wykadrowane. Przesunąć wszystko w lewo i byłoby nie najgorzej, szczególnie, że młodzi są zwróceni w prawą stronę.
19. Nie jestem fanem znaków drogowych wyrastających z pleców. Głębia ostrości trochę to ratuje, ale niewiele. Mam wrażenie, że obie postaci mają po 150cm wzrostu na stojąco patrząc na to zdjęcie (jeśli mają to sorry :D). Lepszy efekt dało by przesunięcie kadru w odwrotną stronę niż powinien być przesunięty na zdj 18.
No to w takim razie poprawiona 18:
18b: i kolejna na pożarcie :D (mój brat z żoną się wygłupiali, to nie był mój pomysł :P)
20.