Doskonale wiem jak wyglada zle ostrzenie tej sigmy... Bylo tutaj na forum nawet o tym.
To ze ludzie bez pojecia bez sensu reklamuja szklo nie znaczy ze ono jest zle...
Wersja do druku
Doskonale wiem jak wyglada zle ostrzenie tej sigmy... Bylo tutaj na forum nawet o tym.
To ze ludzie bez pojecia bez sensu reklamuja szklo nie znaczy ze ono jest zle...
Myślisz, że dystrybutor/producent uznałby takie bezsensowne reklamacje ?Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Odbiegliśmy od tematu, EOT.
albo ja mam jakis cudowny model sigmy, albo cudowny model aparatu.Cytat:
Zamieszczone przez dazz
poszperalem w necie za fotkami sigmy za nim ja kupilem, przeczytalem wiele watkow i nic o czym piszesz nie mialo miejsca.
zreszta duzo co do ostrosci ma sam pstrykajacy.
popstrykalem od 2 tygodni i jak narazie nie mam zadnych zastrzezen, wrecz przeciwnie. I nawet przy 300 jakos dobra.
Tutaj mozesz zobaczyc pare fotek z okna www.foto.printpol.pl/street/ (prawie wszystkie bylo robione na 300mm). Przy zmniejszaniu wyostrzylem standardowo + troche poprawek w kontrascie i jasnosci.
Pozdrawiam
Ja znam tylko to szkło z ostrzenia nikonem, i jest wsjo w parjadkie :) Naprawdę dobry lens. Z Canonem jeszcze go nie testowałem.
Mysle ze mogliscie pomylic wersje szkla bo Sigm 70-300 to obecnie jest z 4 czy 5 roznych wersji na rynku i to niekoniecznie wlasnie ta najbardziej polecana ale najdrozsza APO Super Macro II byla tak nagminnie reklamowana a moze jej najtansza wersja - DL ?Cytat:
Zamieszczone przez dazz