a ja wciąz czekam na damską rozmiarówkę...
Wersja do druku
a ja wciąz czekam na damską rozmiarówkę...
Witajcie!
Poniżej zamieszczam link do damskiej rozmiarówki. Proszę moda o przeniesienie linka do postu pierwszego.
http://www.wrzuta.pl/obraz/zmcitxOLuR/
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dodałem za potwierdzeniem odbioru tylko z powodu zaistnienia i próśb o taką opcję w pierwszej turze. Ale oczywiście nikogo nie zmuszam, bo nie jest mi to do niczego potrzebne. Dlatego dałem wybór.
polecony priorytet - bo trzeba potwierdzić odbiór i jest szybko dostarczany. W przypadku zaginięcia lub niedostarczenia przesyłki jedyną możliwością sprawdzenia czy i w ogóle dotarł jest reklamacja przesyłki
polecony protytet za potwierdzeniem odbioru - do mnie wraca karteczka z podpisem adresata i jest to dla mnie znak, że dotarło.
Ceny przesyłek za: (priorytetowa, gabaryt b, od1-2 kg)
http://www.cennik.poczta.lublin.pl/i...e/k_paczka.php
A mam pozbierane zamówienia od:
yaponski,Malin,Elgi,Soul_Man,diabelek275, pkalamajski,t00mcio," -MM-, Meggy,endrju,Anteks,Schuvi,Artur100 i Ewy Talarczyk.
Viteza proszę o przesłanie formularza, bo pieniądze otrzymałem.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Proszę także w miarę możliwości poinformować znajomych o zbiórce, bo coraz częściej pojawiają się pytania o termin zakończenia tury a jak sami widzicie jest znaczna rozbieżność między ilością osób, które zadeklarowały chęć zakupu a przesłanymi zamówieniami.
Jeżeli powodem rezygnacji są ceny jakie zamieściłem to proszę zainteresowanych o otwarte wyrażenie tego na forum, bo ja mam takie ceny jakie widzicie, ale nie upieram się przy organizowaniu zbiórki przeze mnie. Może zająć się także tym kto inny. Zaoszczędzimy czas i pieniądze. A ja oszczędzę sobie dodatkowej bezoowocej pracy.
Wasze pieniądze nie zginą i jeżeli nic z tego nie wyjdzie to odeślę je na to konto z którego je otrzymałem.
jest jakis limit koszulek na 1 paczkę? jak ja zamawiam 3 polo + t-shirt to już 2 paczki czy jak?
Ja myślę, że nie ma co rezygnować i oddawać pieniążki. Ja mogę poczekać, przecież to nie piekarnia. Pieniążki też nie są duże, nawet jak wszyscy wpłacą to „KrzysK” za tą sumę nie ucieknie do RPA ;) Reszta ludzików, która deklarowała się na gadżety może jest na urlopach, wakacjach itp... .
Trochę się poczeka to będzie większa frajda z otrzymania paczuszki. Po wakacjach można wysłać zapytanie do userów, którzy nie potwierdzili zamówień.
Trzymajmy kciuki, żeby wszyscy byli odpowiedzialni za to co robią i piszą.
Pozdrawiam
Leżał tydzień w skrzynce nadawczej :oops: . Outlook już przekonfigurowany na wyślij/odbierz przy zamknięciu.
Co do chętnych to ja przy nieco mniejszej zbiórce (ok 80 osób) na piloty do aparatów jak już były gotowe to zaspamowałem privami. Niestety limit max 5 osób i przez to robota z copypaste dość upierdliwa.
Myślę, że z powodu wakacji warto poczekać do września i przypomnieć wszystkim i powinno ruszyć
Tak jak napisal marek_k... ja wlasnie wrocilem z urlopu :) i dopiero dzisiaj zrobilem przelew i wyslalem formularz. Pewnie nie jestem jedyny...
Ja mam pytanko o naklejki na samochód ;)
Przyznam - do tej pory widziałem "typowe" zawody/hobby na tyłach aut (nurkowanie, konie, macosy itd) - więc może zrobić i naklejki "foto" :)
No w sumie... to fajny pomysł
mam w pracy ploter tnący w folii, mógłbym hobbystycznie perę taki wyciąć, trochę doświadczenia w grafice też jest - tylko pytanie - co by tam miało być? body + jakiś obiektyw? spróbuję coś wymyślić w wolnej chwili i zrobię nowy wątek
pozrd, marek
^^ Również mogę pomóc, dysponuję ploterem tnącym.