A ja sądzem, że prędzej czy późiej wypuszczą jakiegoś nowego analoga...
Serię 30/33 ostatnio odświeżali, konsumencką 300V (już 300x :) ) także...
Niebawem czas na 1/3. :D
Wersja do druku
A ja sądzem, że prędzej czy późiej wypuszczą jakiegoś nowego analoga...
Serię 30/33 ostatnio odświeżali, konsumencką 300V (już 300x :) ) także...
Niebawem czas na 1/3. :D
To samo co się stało z wyśmienitymi obiektywami FD :confused:Cytat:
Zamieszczone przez djtermoz
Nie wszystkie EF-S'y są takie kiepskie, czemu niejednokrotnie tutaj dawano dowód. Poza tym jest jeszcze Tokina, Tamron, Sigma... :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez djtermoz
Według chłopaków z dpreview forum odświeżają 3Cytat:
Zamieszczone przez adamek
Dokładnie, jak podpinałem kita pod 350D z wyzerowanymi ustawieniami to nigdy by nie przyszło do głowy, że szkło za kilka naszych :) stówek będzie tak ostre. A o 10-22 już wspominałem.Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Zaraz, zaraz! Czy mnie oczy myliły jak czytałem, że Canon zaprzestał produkcji analogów?Cytat:
Zamieszczone przez gietrzy
Nie było to 1-ego kwietnia ? Bo parę takich wątków na cyfrowej tego dnia się pojawiło...Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
IMHO absolutnie nie zaprzestał i na pewno jakiś czas nie zaprzesta. Mimo wszystko bierząca produkcja, nawet przy zmniejszającej się sprzedaży wciąż przynosi zyski. Największa kasa idzie na rozwój, a ta została już kiedyś wydana...
Kolejna porcja ciekawych niusów.
Według bolka z dpreview nowa puszka to:
- full frame, 12 MPx
z możliwością zmiany na
- 1.5 crop i 9.5 fps
Przynajmniej śmieszne, ciekawe, może prawdziwe. Szczególnie jeśli będziemy pamiętać o unifikacji modeli 1D i 1Ds MkII
Skoro Nikon tak ma to czemu nie... W sumie szybkie aparaty sa potrzebne glownie do sportu, gdzie jedzie sie raczej na dlugich tele, wiec to nie takie zle... Ciekawe ile mpix zostaje po crop'ie (trzeba by policzyc).
5.3 Mpx (bo krop jest liniowy, a matryca kwadratowa :) )Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
I jak niby, co będzie na matówce wtedy?Cytat:
Zamieszczone przez gietrzy
Lusterko rozmiarów nie zmieni.... :wink: