fajnie zrobiles
kadry zwykle zrobily sie niezwykle
ostatnie mnie powala zwlaszcza kolorem wlosow modelki - poezja
gratuluje umiejetnosci obrobki, dobrego oka i talentu
pozdrawiam JA 8-)
Wersja do druku
fajnie zrobiles
kadry zwykle zrobily sie niezwykle
ostatnie mnie powala zwlaszcza kolorem wlosow modelki - poezja
gratuluje umiejetnosci obrobki, dobrego oka i talentu
pozdrawiam JA 8-)
8 fajne chociaz ciut za duzy kat ale ten usmiech robi wrazenie :) 9 mi sie najbardziej podoba .
faktycznie, na ubior nie mialem za bardzo wplywu ( jeszcze hi hi), jesli chodzi o ciecie kolana, to musze przyznac zawalilem sprawe i tyle... Mea culpa...
Jesli chodzi o obrobke, to staram sie starannie dobierac tonacje barw, i czasem zabiera to troche czasu...
Dziekuje za opinie i zapraszam pozostalych uczestnikow do wyrazania swojego zdania...
Pzdr
A mnie generalnie podoba sie takie połączenie cięzkich butów z letnią sukienką...jednak to zdjęc cz-b to tak trochę nie bardzo jednak..bo za duży kontrast....przynajmniej w takiej scenerii, tak mi sie wydaje:)
Witam!
Po krotkiej przerwie zalaczam ponizzsze fotografie i zachecam do konstruktywnej krytyki:
22.
23.
24.
No to celem odswiezenia postu, zalaczam kilka fotek do oceny kto tam bedzie mial ochote naskrobac pare slow (krytyka konstruktywna mile widziana);-)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
zdjęc nie będę oceniał, bo ważniejsza sprawa: gratki dla żonki i ciebie za tak pięknego synka.. hehe następny Bodzioszek..:D
ale co tam 2-ka superos ino obróbka: tzn ta szarość i najważniejsze to plama na lewym barku, "biała" plama pod prawa pachą i ściąłbym trochę góry bo lewa ręka w stosunku do głowy wygląda zaaa grubo, ale to imho
dzieki za gratki no i oczywiscie za komenta hehe Pzdr ;-)
Przykład - zdjęcie 5. - 1000px × 633px
http://canon-board.info/showthread.php?t=18
"Prezentowane zdjęcia powinny mieć rozmiar od 640 do 800 px na dłuższym boku"
Wiesz, co to oznacza?
sorki Vitez, nie zauwazylem ze akurat ta fota jest ponad 800px...
Poprawie sie nastepnym razem ;-\