Bardziej niż kto?
bardziej niz ja...
proponuje zamknac watek z powodu braku zaintersowania...
nie zniechęcaj się facet.. po prostu twoje wyrazenie "bardziej doświadczeni" odrzuca takie osoby jak ja, Ewa czy inni, bo ja bardziej doświadczona się na pewno nie czuję
nie czuję się bardziej doświadczony, ale mogę napisać, że zdjęcia podobają mi się. Ciekawa obróbka. Można by się doczepić kadrowania np na 1 i 5 za ciasno jak dla mnie.
Daj trochę większe następnym razem![]()
"...instynkt podpowiada mi, abym nie fascynował się samą techniką i nie pożądał kolejnych nowości, abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa. W przeciwnym razie dołączę do grona frustratów i stracę to, co najcenniejsze: przyjemność fotografowania, radość, którą daje tworzenie obrazów." - Andrzej A. Mroczek
he he, wyrazenie "bardziej doswiadczeni", uzylem w pospiechu, gdyz wychodzilem do znajomych i niefortunnie je uzylem, generalnie chcialem zachecic wszystkich do komentowania: malych i duzych, bogatych i biednych, doswiadczonych w fotografii i nie doswiadczonych, usmiechnietych i nieusmiechnietych... GENERALNIE zapraszam do komentowania, chetnie wyslucham pare slow prawdy o moich fotkach ktore przedstawilem, KRYTYKA KONSTRUKTYWNA mile widziana... z gory dzieki i przepraszam za niefortunne stwierdzenie; POZDRAWIAM
Uśmiech tej Pani skłania mnie do użycia słowa sympatyczne zdjęcianie wiem jak z ich ogólną jakością ale 2 najbardziej mi się podoba.
Tylko mogły (jak dla mnie) być większe
Ja ten z tych mniej doświadczonych![]()
bardzo dobre kolory, wstawiaj trochę większe, to lepiej będzie się*oglądać. 2 mi się najbardziej podoba - jest "świeża", radosna - lubię takie zdjęcia.
Ogólnie lubię przepały na zdjęciach, ale wydaje mi się, że na pierwszym są ciut za mocne. W ostatnim rozumiem, że uwagę*ma przyciągać twarz dziewczyny - w takim wypadku lepiej by tą uwagę*przyciągała, jakby była w mocnym punkcie.
Ogólnie zdjęcia bardzo pozytywne, kolory mi się strasznie podobają. Wrzucaj następne![]()
Pkt 8 regulaminu forum
obiecuje ze nastepnym razem beda wieksze, aczkolwiek wierzcie mi na slowo, ze z jakoscia nie najgorzej, bo zrobilem je na papierze i wygladaja ok... dzieki za komentarz, wkrotce postaram sie jeszcze cos wrzucic, tym razem wieksze ... (znow musze zwalic na pospiech, ze takie male zamiescilem); pzdrawiam