Pisałem jeszcze raz do tej pani, co to się podobno w tym temacie obraca i znów dostałem w odpowiedzi informację, że jest przez kolejnych kilka dni poza biurem. No nic, próbuję dalej.
Wersja do druku
Pisałem jeszcze raz do tej pani, co to się podobno w tym temacie obraca i znów dostałem w odpowiedzi informację, że jest przez kolejnych kilka dni poza biurem. No nic, próbuję dalej.
To sie dowiaduj, bo bilety mam już zamówione i w zamiarze jest pójść tam z 30d, a na ta okazję chciałem se dokupić jakiś tele, żeby było czym kita zastąpić :)
Z drugiej strony warto jechać, żeby chcociaż kit'em zdjęcia porobić, bo tego co sie dzieje na rbxf to mało rzeczy jest w stanie zastąpić...
na jakie sektory bilety braliscie ?? mi stajace sie udalo tylko wyrwac. moze cos bedzie sie dalo zrobic.
czy komus udalo sie dostac akredytacje foto?
Wnioski akredytacyjne należy nadsyłać do 25 sierpnia. Informacji o przyznaniu akredytacji należy spodziewać się do 29 sierpnia.
Chyba za późno się obudziłem na kupno biletów - strona ticketpro informuje że wszystkie bilety już wyprzedane, zostały tylko VIP po 600 PLN
Szkoda że dalej nic nie wiadomo jak z możliwością wniesienia sprzętu bo za 600 PLN obejrzenie imprezy plus przekąski to trochę słaby interes. Alkohol nie wchodzi w grę - samochód na podorędziu