Nie jest tak źle, co do Tamraca pewnie miałbym podobne uwagi.
Wersja do druku
Nie jest tak źle, co do Tamraca pewnie miałbym podobne uwagi.
Dostałem dzis lowepro transporter - założyłem na 20Dz gripem podpiąłem 24-70 i na szyje ...... noooooo teraz to mozna pare dobrych godzin trzymac taki cieżar na szyi , nie drapie , szerokosc w odcinku szyjnym 5 cm wiec nie pije w kark - komfort taki jaki sobie wyobrażałem, dodatkowo fajny futerał na 2 CFy na rzepie.
Przetestuje za kilka dni bo kupilem ten pasek specjalnie na wyjazd od Izraela - wiec 10 dni ostrej jazdy i wyjda ew mankamenty.
Na dzis jestem bardzo zadowolony a wbrew pozorom wygoda przy noszeniu aparatu jest bardzo ważna .
stopień przekombinowania tamraca jest chyba identyczny?
Polecam zainteresowanie się paskami Lowepro, modele Voyager C i S (różnią się tylko szerokością). Solidne wykonanie, przemyślana konstrukcja i atrakcyjna cena to jego niezaprzeczalne atuty. Po wymianie oryginalnego paska na Voyager'a komfort pracy jest bez porównania większy.
Dzięki za odpowiedź, ale już jakiś czas temu nabyłem tego Matina (profilowany). Jest bardzo wygodny, miękki a przy tym absolutnie nie rzuca się w oczy.
No niestety, żyjemy, gdzie żyjemy i dopóki społeczeństwo ogólnie się nie wzbogaci, to wspomniane kryterium będzie odgrywać dość znaczącą rolę.