Odpowiedź znajduje się w moim poprzednim poście #29.
Wersja do druku
Odbiegamy od tematu :(
Jak już napisałam wcześniej chce zrozumieć a nie zapamiętać. W tym drugim przypadku nie zadawałabym w ogóle pytania o co chodzi tylko wyryłabym na pamięć.
Jesli nie mamy już nic do dodania do meritum sprawy to proponuję zaniechać rozwalania wątku.
Pozdrawiam :)
Mój Kanonik jest wyjątkiem, staram się go często wyprowadzać w ładne miejsca o lubianych przez niego godzinach, za bardzo mu nie przeszkadzać i on się ślicznie rewanżuje, robiąc mi czasem bardzo ładne zdjęcia :)
Bardzo go za to lubię.
Jak tylko zacznę się mu wtrącać - od razu się obraża i robi bardzo brzydkie zdjęcia - wtedy sama jestem sobie winna..
A ja niedawno robiłem takie eksperymenty na innych forach i wyszło mi we wnioskach (po wypięknieniu płci), że liczba i szybkość odpowiedzi we wątku radykanie wzrasta - ale... raczej tych głupich. :smile: Rozsądnych wpisów od tego nie przybywa. Przyznaję, że wyraźnie również wzrasta ogólna kultura wypowiedzi i cierpliwość piszących. Dla feministek to pewnie dyskryminacja (chociaż pozytywna) - a dla mnie to jednak zdrowy objaw i śladowa pozostałość manier niedzisiejszych. ;-)
A żeby nie odbiegać od tematu. Przypomniał mi się jeszcze pouczający programik Spot z fajną tabelą naświetleń:
http://album.radom.pl/index.php?n=Foto.Spot
Ja na jednym z forum zrezygnowałam z udzielania sie jako ja gdyż właśnie kobiety są tam traktowane lekceważąco. Koleżanka za to występuje równolegle jako kobieta i mężczyzna, różnice są ogromne. Kobieta jest wyśmiewana od naiwnych i "co ty możesz wiedzieć" zaś mężczyzna bez względu na to jak krytyczny i stanowczo będzie się wypowiadał to jest przyjmowany z uznaniem i szacunkiem...wbrew pozorom nie czyta się obelg pod jego (koleżanki) adresem i lekceważeń.
Skoro kolega bebesky, jak mniemam, czuje się jakiś niedowartościowany (no bo normalnei chyba by nie wychodził z takim tematem) to proponuję jemu zmianę płci. Mnie tu dobrze.
Ewa...to jak ty się z nim umówiłaś? JAkieś ultimatum mu dałaś? :D
jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze: jasne, że kucie tabel na pamięć może być szkodliwe, ale wiedza o tym, że takie i takie zalezności istnieją jest jak najbardziej potrzebna.