hehehehe... niech ci bedzie ze dobrze :lol:
Wersja do druku
hehehehe... niech ci bedzie ze dobrze :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Cytat:
Czacha: nie mieszaj mi, pilem wtedy duzo piwa (i nie bylem z aparatem) wiec tak sobie strzelilem. Cos tam z gripem na pewno biegalo :>
Hłe, Hłe :lol: rece opadajaCytat:
Zamieszczone przez Vitez
nie bede kopal lezacego...
Juz sie wystarczajaco wykazales odwaga kasujac swoje posty wiec smialo - kop sobie co i kogo chcesz 8) :PCytat:
Zamieszczone przez Arek
Czlowieku, nie widzisz jakaz zes glupote napisal? Mam miec 'odwage' by polemizowac z wciskanymi przez ciebie kitami? bo wydawalo ci sie, ze cos widziales po pijaku, ktos udowadnia ci, ze nie mogles tego widziec; masz jeszcze czelnosc zwracac uwage innym!??Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Posty wykasowalem, bo nie chce w zaden sposob uczestniczyc w zyciu forum, na ktorym ludzie, ktorzy costam gdziestam przeczytali, costam od znajomych dawno temu uslyszeli czy gdziestam wdawalo im sie, ze cos zobaczyli, z wrzaskiem staraja sie mi wcisnac, ze to co widze na codzien wyglada tak, jak im sie wydaje.
Prosze admina o wyciecie calego mojego profilu.
ej no w tym watku sie nie kluccie..
Nie pograzaj sie 8)Cytat:
Zamieszczone przez Arek
Pozwolilem sobie na odswiezenie watku .
Byli dzis u mnie mili panowie w sprawie zakupu aparatu. Panowie to dzienikarze pewnej Gazety... :)
Rozmawialismy chwile i dowiedzialem sie ciekawej rzeczy. Pytalem o migawke i trawlosx jej w 10d. jednen z nich ma takie jako podreczne body :> Mowil ze regularnie wymienia ja co rowne 80-90tys zdjec. 3 razy juz zmienl... aparat ma 2 lata. Tak ze wytrzymalosc jest wieksza niz sie spodziewalem.
Druga taka moze bardziej ciekawostka. Nigdy nie uzywaja pelnej rozdzielczosci. Zrednia wielkosc zdjecia to ok 3-4megapixeli. Hm zawsze myslalem ze robia na max a potem cropuja. a tak niejest.
Moim zdaniem to nie jest jakos za wiele. A swoja droga, to ciekaw jestem jaka byla trwalosc chociazby w takich legendarnych Zenitach?Cytat:
Zamieszczone przez santiblue
A to rzeczywiscie ciekawie. Nie wykorzystywanie rozdzielczosci aparatu wydaje mi sie glupota. Pewnie tez nie potrzbuja duzej rozdzielczosci, bo jakies male te zdjecia publikuja.Cytat:
Jeden z nich cos wspominal ze jakas ostatnia rozkladowka w Przekroju - jak ktos czyta niech zobaczy sobie - z jakims widokiem, lasem czy czyms takim byla na 2 megapixlach robiona. i wiecej do gazet nie trzeba niz 4mega
To gazet, a nie czasopism, to byc moze i nie trzeba. choc ja jak kiedys zanoslem do Krakowskiej zdjecie 2 mega (to nie miala byc rozkladowka - normalne zdjecie), to troche nosem krecili, ze przydalo by sie wiecej tych pikseli.Cytat: