Polecam Screen Cleaner firmy Fellowes - na plamy z kawy idealny :-DCytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wersja do druku
Polecam Screen Cleaner firmy Fellowes - na plamy z kawy idealny :-DCytat:
Zamieszczone przez Vitez
A ja mam może takie troche nietypowe pytanie, czy Canon FE 400/5.6 L USM to odwrotnie mocowany Canon EF 400/5.6 L USM?
:mrgreen:
:razz:Cytat:
Zamieszczone przez snow
jasne, i robi sie makro :lol:Cytat:
Zamieszczone przez snow
Kubaman napisałeś, że szkło kosztuje 1200$ .. pytanie gdzie? to już całkowity koszt? czy może nie dopisałeś opłat "dodatkowych" ??przykładowo w pstryku kosztuje tylko ok 500zł taniej od 100-400/4,5-5,6 L IS ... czyli jeśli na allegro 100-400 kosztuje w granicach 5600zł to 400/5,6 L bedzie kosztowała ok 5000zł a nie 3800zl :/
a w jakim kraju ceny podaje sie $ (dolarach USA ;-) ):mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Metus
no to ok. USA 1200$ a ceny cła, przesyłki.... czyli przeliczając na złocisze... z 3800zł zrobi się pewnie ok 4500zł.. :/ a może ktoś będzie zamawiał sobie takie szkiełko? koszty rozłożyć na kilka.. zawsze to troche taniej.. Osobiście nigdy nie kupowałem nic z poza Polski... nie mam z tym żadnego doświadczenia :/ nie zaryzykuję...
a może ktoś z forumowiczów mieszka w USA i chciałby koledze pomóc?
Metus, jak napisałem zapłaciłem w całości 1200$ ( a ściślej 1199$) w Adoramie w NY, kupowane niestety na miejscu (bo przesyłką byłoby taniej o 100$). Dokładny opis postepowania znajdziesz w moim przydługawym poście w wątku o sprowadzaniu sprzetu z USA.
Metus - proponowalem pare tygodni temu ze pomoge. Trzeba czytac forum to bys juz mial to szklo u siebie w domu. Prawda 'gietrzy' :)