Widze ze jestes jednym z wielu ktorzy nie doprosili sie o tracking number i gdzie czas dostawy jest dlugi:
http://www.resellerratings.com/store/shopdigitalcorp
Wersja do druku
Widze ze jestes jednym z wielu ktorzy nie doprosili sie o tracking number i gdzie czas dostawy jest dlugi:
http://www.resellerratings.com/store/shopdigitalcorp
Wczoraj dodzwonilem sie tam po dlugich bojach. Bylem przelaczany w nieskonczonosc do innych osob. Nie moglem uzyskac zadnych informacji mimo ze tydzien wczesniej uslyszalem ze przesylka byla wyslana do mnie 16 sierpnia i powinna dotrzec do 25 sierpnia.
W koncu nie wytrzymalem. Zaczalem dzwonic raz po razie za kazdym razem przypominajac ze rozlaczanie i przlaczanie na "on hold" kogos kto dzwoni z Irlandii na 20min to nienajlepszy numer.
Po 10-15 probach udalo mi sie trafic na osobe z ktora korespondowalem wczesniej pana Anthony Costelano. Szczescie trwalo krotko. Dowiedzialem sie ze Oni nie produkuja aparatow tylko je zamawiaja (dziwne ;) ) i ze jak moge tak rozmawiac a tak wogole to 30 d w tej chwili nie maja i nigdy nie zostal on do mnie wyslany.
Otrzymalem "tracking number" i brak odpowiedzi na to ze ktos mnie wprowadzil w blad.
Widac ze review o tej firmie nie wzielo sie znikad. Szkoda ze kulawy support tak psuje jej imie. To problem latwy do wyeliminowania. Reszta jest ok.
Dzis dostalem ( z Wielkiej Brytanii) karte 4gb Extreeme IV i czekam na reszte.
Juz nie licze czasu tylko mam nadzieje ze przesylka bedzie ok.
amesab, trzeba bylo kupic na ebayu u jakiego sprzedawcy z HK, np kea-photo, doszloby ci kurierem w 4 dni, gwarancja swiatowa, tanio itp. Sam kupowlem w HK u niego pare szkiel i jest naprawde super, max 4 dni.
ale ma 40D juz - sprawdzalem:) mial tylko canona 5d i 400d o dziwo:)
spoko spoko:) z 30tki bedziesz zadowolony na maxa:) mnie te parametry 40tki podobaja sie dosyc, ale zniecheca ten telewizor z tylu - masakra, w marku III to jeszcze ujdzie, ale mysle ze optimum dla lustrzanek bez gripa to 2.5 a nie 3 cale. To tak jakby do budki dla ptakow probowac wprowadzic psa:) Za malo miejsca, przyciski juz prawie spod spodu zrobili, ale jeszcze jakims cudem udalo im sie znalezc miejsce na dole na tylniej sciance.:) Moze i fajna maszyna, ale jak juz cos - czekam na nastepny model:)
A propos telewizora w 40d - mam podobne odczucia. LCD 30 - tki zupełnie optymalny. A propos gripa w 20/30 - miałem w obu. Kobyła robi się wówczas straszna. Więc kupując 20d sprzedałem gripa i teraz focę bez. Oczywiście daje radę, ale... grip raz założony nieco uzależnia, przynajmniej w moim przypadku. Wygląda mi więc na to, że w najbliższych 2-3 miesiącach bge2 wróci do mojego body. Na szczęście nie za 600, ale góra za 520 pln, mam taką możliwość wyrwania nówki od znajomego handlującego sprzętem;)
hehe, nie wiem, w sumie az tak energii nie potrzeba w 20D np, natomiast jest za co zlapac, z gripem to musi ladnie wazyc:)