thx :-)
Printable View
mam nadzieję na zdrowie
kolejna porcja zdjęć w mojej galerii. tym razem fotki z Tygodnia Kultury Beskidzkiej, zdjęcia z występów w Żywcu.....
http://www.graphia.pl/41,71,galeria.html
slowo daje, nie dalo sie, tylko skonczylo sie wycieczka do lodowki i odpaleniem mikrofali :) ekstra fotki!
ale ten watek powinien miec w tytule wyraznie wielkimi, czerwonymi (zbieznosc koloru jest przypadkowa!) literami napisane, ze nie jest przeznaczony dla studentow mieszkajacych w akademikach. slowo daje, chyba wolalbym na ich miejscu wyrywanie paznokci :lol:
dlaczego akurat nie dla studentów? myślę, że gdybym pod zdjęciami dołączył ceny tych potraw to kilku co najmniej studentów jednak z chęcia zostało by przy swoich pizzach z mikrofali :D
no... z ta "radoscia" to akurat moznaby polemizowac :)
a moze to juz ja takie stare wapno jestem... czlowiek dom normalny ma, pensje i dziecko na utrzymaniu, to mu sie wydaje, ze zoladek nie przetrwa mrozonego syfu typu "1kg za 2zl" z Biedronki, chinskich zupek czy siarkowych sikaczy z plastikowym korkiem za 3zl... a przeciez sam niejeden taki epizod mial w mlodosci za soba i dozyl tej 30-tki, nawet przy tym majac wszystkie zeby :)
ba! ja do tej pory czasem wstrzelę, zaaplikuję sobie jakieś mendelejewskie a to z lewej a to z prawej strony tabeli.... :D