moje pierwsze duże zlecenie zawodowe na fotografowanie potraw, na razie tylko Arabia, będzie aż osiem kuchni narodowych.... prosze o komentarze jak zwykle
http://www.graphia.pl/43,66,galeria.html
moje pierwsze duże zlecenie zawodowe na fotografowanie potraw, na razie tylko Arabia, będzie aż osiem kuchni narodowych.... prosze o komentarze jak zwykle
http://www.graphia.pl/43,66,galeria.html
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
super pomysły, wygląda wszystko bardzo apetycznie -a o to chyba chodzi, bo po sniadaniu jestem, a już głodny.... Najbardziej chyba chłodnik z melona..
![]()
Naprawdę fajne zdjęcia, podobają mi się kadry. No i chłodnik z melona wymiata![]()
Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!
Sadysto mam jeszcze 3h do obiadu!
Zdjęcia mi się bardzo podobają. Kadry pierwsza klasa ale i reszta aspektów bez zarzutu.
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
dzięki. będe stopniowo wrzucał inne kraje. mam tego z 400 różnych potraw.....
najlepsze jest to, że wydawca tak pociął i wykadrowal te zdjęcia, ze ledwom je poznał w książce..... ;-)
Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300
nie lizać monitora !! chłodnik z melona był akurat sztuczny - w przepisie był zielony melon a to był styczeń..... ale reszta dań była smakowita.... przepisy chyba sa w tych książkach do których robiłem.....
zdjecia sie podobaja![]()
Co tu dużo pisać... przez te zdjęcia jedynie zgłodniałem... idę jeść kolacje
Gratuluje pomysłowych kadrów![]()
Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX