na 30 chciałem czymś wypełnić pierwszy plan a zależało mi żeby nie było to zdjęcie samej dziewczyny
właśnie na twarz było celowane tylko robione Tamronem a niestety nie jest to zbyt wysokich lotów szkło :/
Wersja do druku
na 30 chciałem czymś wypełnić pierwszy plan a zależało mi żeby nie było to zdjęcie samej dziewczyny
właśnie na twarz było celowane tylko robione Tamronem a niestety nie jest to zbyt wysokich lotów szkło :/
wstaw do fototok-u
no nie wątpię, że można nim zrobić świetne zdjęcia tylko problem jest taki, że przed naciśnięciem spustu wszystko wygląda ok, dopiero na monitorze widać brak ostrości...
Ostatnio spróbowałem swych sił ze zdjęciami różnego rodzaju architektury... trafił mi się jeden dzień odpowiedniej pogody i wyszły z tego dwie tego typu foty:
31.
32.
I kilka fotek z ostatniego wyjazdu w Tatry:
33.
34.
35.
36.
Fajnie Ci wyszła Katedra i Kościół na Barbary :) nieźle w PSie przerabiane :)
37.
Co sądzicie o tym?
jak dla mnie to ladne :)
Jako, że battle już dawno skończony to chyba pora wrzucić foty do galerii:
38.
39.
I przy okazji jeszcze coś takiego (bardzo jestem ciekaw opinii na temat tej foty)
40.
hmmm coś niezbyt wielkie zainteresowanie było poprzednimi fotami ale może te bardziej sie spodobają... moje klimaty a chyba niewiele tu takich było :) Popełnione jeszcze Olkiem C-2100 UZ więc jakość może nie jest rewelacyjna ale mam nadzieję, że w tym sezonie padną jakieś ciekawe zdjęcia już szybszym sprzętem.
41.
42.
43.
44.
45.