Nurt rzeki w trzecim na plus. To tyle ode mnie.
Dla mnie 7. najfajniejsze. Napisz prozę, jakie było światło, obiektyw i czy była potem jakaś obróbka. I na przyszłość numeruj fotki, łatwiej wtedy odnieść się do konkretnego zdjęcia.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Siódme zdjęcie to HDR więc sporo w rezutacie jest zasługi komputera bo dzień był naprawde słoneczny z ostrym światłem. Trzy zdjęcia co 2EV dały taki właśnie efekt - wg mnie ciekawszy niż zdjęcie "naturalne"
widzę jakieś kłopoty z ostrością...czy wyostrzasz po zmniejszeniu ?? 3 fajna o 7 nie wspomnę![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Nie, nie wyostrzałem. Tylko zmniejszenie.
Trójka bardzo dobra, siódemka też ciekawa, podoba mi się ósemka, pozostałe poprawne. Fajny pomysł dla dwójki.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
podoba mi się 6 tak tajemnicza troche fajniejsza chyba by wyszła jakby ostrość była dalej a 7 to fajnie wygląda ale dla mnie to tak jak byłaby troche przerabiania w PS czy cos ale takto całość nawet fajne fotki
Siódemka jak już pisaem wcześniej to HDR więc nawet jest to troche bardziej niż "troche" przerabiane zdjęcie. Dzięki za wszystkie opinie.
jak dla mnie wszytkie zaciemne - i malo ostre, w dodatku chyba je kompresja zjadla
6 najciekawsza - no ale horyzont przez srodek :/ - szkoda